Direct naar:

Zevenaar - Bas

Bij Bas in Zevenaar kun je terecht als je ouder bent dan achttien jaar en te maken hebt met lichte tot matig ernstige psychische klachten. Iedereen kan daar op een zeker moment in zijn leven mee te maken krijgen. Sommigen voelen zich somber en hebben weinig energie. Anderen voelen zich angstig, hebben slaapproblemen of drinken te veel. Vaak gaan deze klachten na verloop van tijd vanzelf over. Maar als dat niet zo is en je klachten blijven je dagelijkse leven belemmeren, dan kan Bas je helpen om je weer beter te gaan voelen.

 

Parkeerproblemen:

Momenteel vinden de vaccinaties rondom het coronavirus plaats in het pand naast de locatie Bas op de Lentemorgen. Een deel van de parkeerplaats is hiervoor afgezet. Hierdoor kan het zijn dat je parkeerproblemen ondervindt. Wij verzoeken je om zoveel mogelijk met de fiets of ander vervoer te komen.    

 

Wat bieden wij

Je kunt bij Bas Zevenaar terecht voor kortdurende behandeling – individueel of in groepsverband - gericht op een groter welbevinden, het aanleren van nieuwe vaardigheden en meer weerbaarheid voor tegenslagen. De behandeling - waarin jouw hulpvraag centraal staat - kan onder andere bestaan uit EMDR, cognitieve gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapy, Virtual Reality en medicatie. Behandeling in het Engels is hier ook mogelijk.

Er is mogelijkheid tot het inzetten van een telefonische tolk.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer: 

Deze locatie is te bereiken met het openbaar vervoer. U bekijkt de mogelijkheden op de website van 9292.nl. 

Locatie Lentemorgen

Corona maatregelen en Bas

Vanwege de verhoogde besmettingskans nemen wij extra maatregelen om de verspreiding van corona tegen te gaan. 

  • Pas goede handhygiëne toe
  • Blijf thuis bij klachten en laat je testen
  • Nies en hoest in de elleboog

Twijfel je of je op de afspraak kunt komen? Doe dan de check op www.ggnet.nl/check-corona.

Registratie bezoekers

Daarnaast vragen wij bezoekers hun gegevens achter te laten, om een bron- en contactonderzoek te kunnen doen bij een eventuele coronabesmetting. Dat gaat alleen om bezoekers die nog niet op een andere manier bij ons bekend zijn. Deze gegevens bewaren wij 14 dagen en worden daarna vernietigd. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met deze gegevens om.

Bezoekadres

Lentemorgen 5
6903 CT  Zevenaar

Postadres

Amphionstraat 3
7001 DP  Doetinchem

Telefoon

088-933 1880

Email

basisdichtbij@ggnet.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.00 uur

Route