Direct naar:

Bezoek de WEDAD op 2 juni

Bezoek op 2 juni de World Eating Disorders Action Day in het Sonsbeekpark in Arnhem. Ook dit jaar heeft de WEDAD commissie een programma opgezet met als doel het vergroten van het inzicht dat een eetstoornis een ernstige ziekte is, maar zeker wel behandelbaar. Voor zowel patiënten en naasten als behandelaren. 

Gepubliceerd: 26 mei 2023

Tijdens de WEDAD komen mensen samen die – op wat voor manier dan ook – te maken hebben met eetstoornissen. Of je nu behandelaar, patiënt of naaste bent, je bent van harte welkom. Samen zoeken we verbinding met elkaar en bieden we hoop en steun. Je hebt en behandelt een eetstoornis tenslotte niet in je eentje.

Praktische informatie:
2 juni, van 13.00 tot circa 17.00 uur. 
Sonsbeekpark in Arnhem
Meer informatie en aanmelden via www.eetstoornissen.nl/wedad

Over de jaarlijkse WEDAD
Niet alleen in Nederland worden er activiteiten georganiseerd; op deze dag vinden er over de hele wereld activiteiten plaats! Zo’n 200 organisaties vanuit meer dan 45 landen zullen tijdens WEDAD activiteiten organiseren of op social media aandacht besteden aan bewustwording. Het gemeenschappelijke doel is het vergroten van het inzicht dat een eetstoornis een ernstige, maar behandelbare ziekte is.

 9ccc4060 bbba 2ba9 5385 9ace28ab2d7b