Direct naar:

GGNet & corona

Het coronavirus heeft invloed op iedereen. U leest hier welke maatregelen GGNet treft om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Ook kunt u hier terecht voor tips, advies of hulp om deze periode door te komen. Ook als zorgmedewerker. 

Maatregelen bij GGNet

Bekijk welke maatregelen we bij GGNet nemen om de zorg door te kunnen laten gaan én de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

Coronavirus

Vaccineren

Het coronavaccin komt er aan! Bekijk welke informatie we hebben verzameld over het vaccin. Deze informatie kun je gebruiken bij je eigen afweging om wel of niet te vaccineren. 

Informatie vaccineren

Zorg voor uzelf

De maatregelen tegen het coronavirus zorgen voor veel veranderingen en ook onzekerheid. Lees tips en ga zelf aan de slag. Of kijk hoe u extra hulp kunt krijgen. 

Drie mensen in gesprek

Hulplijn voor zorgmedewerkers

Goed dat je hier bent.

Mensen die in de zorg werken zijn gewend om heftige gebeurtenissen mee te maken. Toch kan door de afgelopen periode de stress toegenomen zijn. Als het verwerken van deze stress of alles wat je mee hebt gemaakt de afgelopen tijd niet helemaal op eigen kracht lukt, kun je ons mailen op
hulplijncorona@ggnet.nl. Wij nemen dan contact met je op voor een telefonische afspraak.

Zorgmedewerkers in gesprek