Werken bij GGNet

Een wereld te winnen

We zijn gemotiveerd te zoeken naar verbeteringen en vernieuwingen van onze zorg. Daarom zoeken we mensen met een open blik, die leergierig zijn en de samenwerking zoeken. Wij zijn een lerende organisatie en willen steeds verder. Want als ggz-organisatie zien we dagelijks hoe groot de impact is op mensenlevens van een psychische aandoening. Daarom willen we vooruit, vernieuwen en verbeteren. Omdat er zoveel op het spel staat, voor de betrokken patiënt, zijn omgeving, maar zeker ook voor onze gemeenschap als geheel.

Nieuws

25 februari 2020

Winnaar Herstelprijs: het herstelinterview

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van GGNet in januari werd de Herstelprijs uitgereikt aan drie initiatieven binnen GGNet. De eerste prijs ging naar ‘Monitoren met de herstelfasen’; een nieuw ontwikkeld herstelinterview door medewerkers van ambulant Winterswijk-Oude IJssel.

19 februari 2020

Bijeenkomst netwerkzorg voor en rondom mensen met een Ernstige Psychiatrische Aandoening (EPA)

Een bijeenkomst voor professionals en alle betrokkenen in de regio Apeldoorn.

Meer nieuws

Cursussen

Jongeren

Partnercursus 'Omgaan met autisme'

Partner zijn van iemand met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) is vaak niet gemakkelijk en kan voor stress en frustraties zorgen. Bij veel partners is er daarom de behoefte aan ondersteuning en het uitwisselen van ervaringen.

Jongeren

KOPP-groepen

Heeft jouw vader of moeder ook psychische problemen of is jouw ouder verslaafd? Mensen die psychisch ziek of verslaafd zijn voelen zich niet erg goed. Ze kunnen soms snel boos worden of zijn juist heel erg verdrietig. Dat is moeilijk om te begrijpen.

Meer cursussen