GGNet Expertises

  • GGNet Amarum
  • GGNet VGGNet
  • GGNet Scelta
  • GGNet Jong
  • GGNet Ouderen
  • GGNet De Boog
  • Bas is dichtbij

Over GGNet

''Veranderingen zijn altijd spannend maar zorgen ook voor veel positiviteit en er worden kansen gezien. We zitten straks dichterbij elkaar, kunnen makkelijker samenwerken en van elkaars expertise gebruik maken. We willen de best mogelijke zorg leveren voor patiƫnten. Ik kijk uit naar de samenwerkingen, niet alleen binnen dit gebouw, maar ook met alle ambulante teams.'' vertelt Carry Janssen, psychiater bij VGGNet.

Werken bij GGNet

Een wereld te winnen

We zijn gemotiveerd te zoeken naar verbeteringen en vernieuwingen van onze zorg. Daarom zoeken we mensen met een open blik, die leergierig zijn en de samenwerking zoeken. Wij zijn een lerende organisatie en willen steeds verder. Want als ggz-organisatie zien we dagelijks hoe groot de impact is op mensenlevens van een psychische aandoening. Daarom willen we vooruit, de focus verleggen. Omdat er zoveel op het spel staat, voor de betrokken patiƫnt, zijn omgeving, maar zeker ook voor onze gemeenschap als geheel.

Nieuws

6 december 2022

Nieuwe trainingsmodule 'Leer beter slapen' voor professionals

Slaaptherapie voor iedereen toegankelijk gemaakt. Een goede nachtrust draagt bij aan een goede gezondheid. Langdurige slapeloosheid heeft een belangrijke negatieve impact op de kwaliteit van leven en het mentale welzijn en verdwijnt vaak niet vanzelf. Voor slechte slapers is cognitieve gedragstherapie voor insomnie (CGT-i) een effectieve behandeling, maar helaas hebben nog te weinig mensen hier toegang toe. Nu is er een gratis toegankelijke module voor professionals.

1 december 2022

IPS-audit: GGNet en Twomorrow helpen mensen met psychische kwetsbaarheden succesvol naar betaald werk

In het najaar vond een modeltrouwmeting plaats door de auditoren van Kenniscentrum Phrenos om onze organisatie te beoordelen op het modeltrouw implementeren van IPS-A (arbeid) binnen GGNet. De meting vond plaats binnen de FACT-teams regio Apeldoorn en Zutphen. GGNet behaalde een score van 113 punten voor IPS-Arbeid, hetgeen overeenkomt met een goede IPS modeltrouw.

Meer nieuws

Cursussen

Jongeren

Partnercursus 'Omgaan met autisme'

Partner zijn van iemand met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) is vaak niet gemakkelijk en kan voor stress en frustraties zorgen. Bij veel partners is er daarom de behoefte aan ondersteuning en het uitwisselen van ervaringen.

Meer cursussen