Direct naar:

Intercultureel werken in zorg en welzijn

In het sociaal domein, onderwijs en gezondheidszorg wordt gewerkt met en voor mensen met een andere culturele afkomst. Zowel professionals als vrijwilligers kunnen hierdoor uitgedaagd worden in hun vaardigheden en kennis. Bijvoorbeeld wanneer een advies niet begrepen wordt doordat het niet past binnen de normen van het land van herkomst. Of bijvoorbeeld doordat een probleem anders benaderd moet worden om tot de kern te komen.

Voor wie?

Deze training is voor begeleiders, klantmanagers, coaches en beleidsprofessionals werkzaam in het sociaal domein, onderwijs of zorg.

Twee mannen

Hoe werkt het?

Wij komen bij u op bezoek (in company). Uw groep bestaat uit maximaal 12 personen. Deze training wordt verzorgd door een GGZ-professional die veel heeft gewerkt met asielzoekers en statushouders en duurt 1 dagdeel. De inhoud van onze groepstrainingen wordt afgestemd op uw maatwerkwensen en het kennisniveau en context van de deelnemers.

Na deze basiscursus herkent u de invloed van culturele verschillen (en overeenkomsten!) op de verbinding tussen Nederlanders en de nieuwkomer en heeft u kennis van interculturele gespreks- en begeleidingstechnieken.   
   

Drie dames in overleg

Kosten

Op basis van uw maatwerkvraag maken we graag een opgave van een passende vergoeding. 

Man aan tafel

Contact

Wilt u meer weten over deze onze trainingen of gerelateerde diensten? Of wilt u de maatwerkmogelijkheden bespreken?

Laat uw gegevens hier achter. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op. 

 

Aanmelden interculturele training

Ik wil graag meer weten over het trainings- en dienstenaanbod rond Interculturele zorg. Neem contact met mij op via onderstaande gegevens:
Vul hier de naam in van de organisatie waar u werkt

Vul hier de juiste aanhef in
Vul hier uw voornaam in
Invalid Input
Vul hier uw achternaam in
Vul hier uw functie in
Vul hier uw e-mailadres in
Vul hier uw telefoonnummer in
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Invalid Input