Direct naar:

Opvattingen over ziekte, zorg en herstel

Iemands culturele achtergrond bepaalt hoe iemand aankijkt tegen het toelaten van professionele hulp. Dit leidt vaak tot onbegrip bij aanmelding, intake, triage en behandeling. Met het gevolg dat de juiste hulp niet wordt geboden of dat therapieën vroegtijdig worden beëindigd.

Voor wie?

Deze training is voor begeleiders, klantmanagers, coaches en beleidsprofessionals werkzaam in het sociaal domein, onderwijs of zorg.

Twee vrouwen in gesprek

Hoe werkt het?

Wij komen bij u op bezoek (in company). Uw groep bestaat uit maximaal 12 personen. Deze training wordt verzorgd door een GGZ-professional die veel heeft gewerkt met asielzoekers en statushouders en duurt 1 dagdeel. De inhoud van onze groepstrainingen wordt afgestemd op uw maatwerkwensen en het kennisniveau en context van de deelnemers.

Na deze training bent u op de hoogte over de gangbare opvattingen bij niet-westerse culturen en bent u beter in staat om gebruik te maken van deze kennis. U leert om de signalen te interpreteren, welke herdefiniëringstechnieken u kunt inzetten en in welke gevallen u kunt kiezen om mee te bewegen, bijvoorbeeld wanneer er bijgeloof in het spel is.

Twee mannen

Kosten

Op basis van uw maatwerkvraag maken we graag een opgave van een passende vergoeding. 

Vrouw aan tafel met laptop

Contact

Wilt u meer weten over deze onze trainingen of gerelateerde diensten? Of wilt u de maatwerkmogelijkheden bespreken?

Laat uw gegevens hier achter. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op. 

 

Aanmelden interculturele training

Ik wil graag meer weten over het trainings- en dienstenaanbod rond Interculturele zorg. Neem contact met mij op via onderstaande gegevens:
Vul hier de naam in van de organisatie waar u werkt

Vul hier de juiste aanhef in
Vul hier uw voornaam in
Invalid Input
Vul hier uw achternaam in
Vul hier uw functie in
Vul hier uw e-mailadres in
Vul hier uw telefoonnummer in
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Invalid Input