Direct naar:

Jongeren 18+

Iedereen heeft wel eens een periode dat het niet zo lekker loopt. Meestal gaat dat vanzelf over. Maar soms blijf je problemen houden, maak je je zorgen en ga je piekeren. Dan kan er meer aan de hand zijn. Dan kan het goed zijn om eens met iemand te praten. Bij GGNet kennen we de problemen waarmee je te maken kan krijgen, en we weten ook wat we er aan moeten doen.

Langdurige psychische problemen

Psychische problemen kunnen je leven behoorlijk in de war sturen. Je kunt bijvoorbeeld langdurig somber of depressief zijn, zodat je zelfs je bed niet meer uit wilt komen. Je kunt last hebben van angststoornissen of je kunt stemmen horen. Maar er kan veel meer aan de hand zijn. Wil je weten wat? Kijk op deze pagina voor meer informatie over waar je tegen aan kunt lopen.

 

 

Behandelingen

Wij kunnen je helpen om te begrijpen wat er aan de hand is. En we kunnen je helpen om je probleem op te lossen. Daar hebben we goede behandelingen voor. Soms helpen gesprekken, soms helpt een training, soms is er meer nodig. Hier vind je meer over onze behandelingen.

moeder en dochter aan ontbijt