Direct naar:

Ik heb last van

Elke behandeling is anders. Geen mens of situatie is immers hetzelfde. GGNet behandelt veel verschillende aandoeningen en beoordeelt altijd samen met jou welke behandeling het meest geschikt is.
Trauma en posttraumatische stressstoornis

																	

In je leven kunnen er dingen gebeuren die zo erg zijn dat we het een trauma noemen. Als gevolg van een traumatische ervaring kun je een PTSS ontwikkelen (posttraumatische stressstoornis). De klachten kunnen zo erg zijn dat ze je leven negatief veranderen. Gelukkig is PTSS behandelbaar.

Angst en paniek

																	We maken ons allemaal wel eens zorgen. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling om veel te piekeren of in paniek te raken. Blijf niet met je klachten rondlopen, maar vraag ons om hulp.															
Somberheid en depressie

																	

Somberheid komt bij jongeren veel voor. Je kunt je futloos of depressief voelen. Misschien heb je geen interesse en energie voor de dingen die je normaal gesproken doet. De somberheid kan zo toeslaan, dat je geen toekomstperspectief meer ziet. Het kan dan zijn dat je last hebt van depressieve klachten. Blijf daar dan niet mee zitten, wij kunnen je helpen.