Direct naar:

Angst en paniek

We maken ons allemaal wel eens zorgen. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling om veel te piekeren of in paniek te raken. Blijf niet met je klachten rondlopen, maar vraag ons om hulp. Angst kan er namelijk voor zorgen dat je situaties en sociale contacten gaat vermijden. Maar daarmee verdwijnt de angst natuurlijk niet. GGNet Jong heeft allerlei vormen van behandeling voor angst- en paniekklachten. We bieden altijd een behandeling die bij jou én jouw probleem past.

Angst en paniek jonger dan 18

Je loopt bijvoorbeeld vast op school of je hebt weinig of geen vrienden. Misschien heb je last van heftige woedeaanvallen of erge angsten. Dan kan er meer aan de hand zijn. Wij kunnen je helpen om te begrijpen wat er aan de hand is. En we kunnen je helpen om je probleem op te lossen. Daar hebben we goede behandelingen voor. Soms helpen gesprekken, soms helpt een training, soms is er meer nodig.

Ga naar jonger dan 18

Angst en paniek bij jongeren 18+

Psychische problemen kunnen je leven behoorlijk in de war sturen. Je kunt last hebben van angststoornissen of je kunt stemmen horen. Maar er kan veel meer aan de hand zijn. Wij kunnen je helpen om te begrijpen wat er aan de hand is. En we kunnen je helpen om je probleem op te lossen. Daar hebben we goede behandelingen voor. Soms helpen gesprekken, soms helpt een training, soms is er meer nodig.

Ga naar jongeren 18+