Direct naar:

's-Heerenberg - Bas

Bij Bas in 's-Heerenberg kun je terecht als je ouder bent dan achttien jaar en te maken hebt met lichte tot matig ernstige psychische klachten. Iedereen kan daar op een zeker moment in zijn leven mee te maken krijgen. Sommigen voelen zich somber en hebben weinig energie. Anderen voelen zich angstig, hebben slaapproblemen of drinken te veel. Vaak gaan deze klachten na verloop van tijd vanzelf over. Maar als dat niet zo is en je klachten blijven je dagelijkse leven belemmeren, dan kan Bas je helpen om je weer beter te gaan voelen.

Wat bieden wij

Je kunt bij Bas ‘s Heerenberg terecht voor kortdurende behandeling gericht op een groter welbevinden, het aanleren van nieuwe vaardigheden en meer weerbaarheid voor tegenslagen. De behandeling - waarin jouw hulpvraag centraal staat - kan onder andere bestaan uit medicatie. 

Er is mogelijkheid tot het inzetten van een telefonische tolk. 

Bereikbaarheid met openbaar vervoer: 
Deze locatie is te bereiken met het openbaar vervoer. U bekijkt de mogelijkheden op de website van 9292.nl

Locatie Gouden Handen

Corona maatregelen en Bas

In verband met de huidige maatregelen rond het Corona virus kunnen we momenteel geen afspraken aanbieden op de locatie in ’s-Heerenberg. In plaats daarvan kunnen we je wel een afspraak aanbieden in Zevenaar.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer: 

Deze locatie is te bereiken met het openbaar vervoer. U bekijkt de mogelijkheden op de website van 9292.nl

 

Bezoekadres

Gouden Handen, Emmerikseweg 13
7041 AV  's-Heerenberg

Postadres

Amphionstraat 3
7001 DP  Doetinchem

Telefoon

088-933 1880

Email

basisdichtbij@ggnet.nl

Openingstijden

Maandagmiddag

Route