Enthousiaste vrijwilligers gezocht!

Heb jij na de zomervakantie zin om te gaan wandelen, fietsen of gewoon er een keertje op uit te gaan, maar niet alleen? Ga samen met een van onze patiënten en word maatje of activiteitenvrijwilliger.
Door jouw aanwezigheid zorg je er voor dat voor onze patiënten de wereld buiten GGNet dichtbij blijft of weer dichterbij komt!

Gepubliceerd: 08 augustus 2018

Ook als je meer een creatief mens bent, ben je bij ons van harte welkom als vrijwilliger op het naaiatelier van de Inloop in Warnsveld. We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om met de patiënten te handwerken of ze te helpen bij het herstellen/repareren van hun kleding.

Twee heel verschillende vormen van vrijwilligerswerk maar beiden heel fijn voor onze patiënten! En voor jou levert het hopelijk een goed gevoel op, want je betekent daadwerkelijk iets voor je medemens.

Meer weten: kijk op de pagina 'vrijwilligers' of neem contact op met Sylvia van der Landen. Zij is Coördinator vrijwilligerswerk en bereikbaar via  telefoonnummer 088 - 933 4563 of via E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot gauw!!