Direct naar:

Geef je mening en win een gratis lunch


Horeca werk-leerplek voor patiënten van GGNet

Ga jij gebruik maken van ons nieuwe restaurant op de locatie GGNet Warnsveld? En welk aanbod heeft dan jouw voorkeur? Ga je voor gezonde streekproducten of eet je liever een lekkere pizza? Geef je mening en vul de enquête in via de onderstaande link. Onder de deelnemers verloten wij een bon voor een gratis lunch voor twee personen.

Gepubliceerd: 07 februari 2022

Werk-leerbedrijf

GGNet heeft een leer-werkbedrijf opgezet voor patiënten om via een leer-werktraject het herstel te bespoedigen en beter voorbereid te zijn op een terugkeer in de samenleving. Eén van deze leer-werkplekken is een toekomstige horecagelegenheid op de locatie Warnsveld (Vordenseweg 12) waarvan ook bezoekers en omwonenden gebruik kunnen maken. Om goed aan te kunnen sluiten op de wensen van toekomstige bezoekers van het restaurant vraagt GGNet aan belangstellenden om de enquête in te vullen.

De locatie Warnsveld

GGNet ontwikkelt de locatie Warnsveld de komende jaren op zo’n manier dat het een fijne en veilige plek is voor patiënten, medewerkers en bezoekers, een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Sociale interactie is namelijk onmisbaar in het herstel- en re-integratieproces van patiënten. Hierbij past een omgeving die onderdeel is van de samenleving en waar ook bezoekers of mensen uit de omgeving zich welkom en prettig voelen om te verblijven.

In 2023 zal het hoofdgebouw op de locatie Warnsveld grondig gerenoveerd worden, waarna het huidige Werk(t) café gaat verhuizen het hoofdgebouw. Daarmee krijgt het gebouw, naast een kantoorfunctie, een ontmoetings- lunch-, avondeten-, catering- en winkelfunctie. Iedereen kan gebruik maken van deze horecagelegenheid: gasten, personeel, bezoekers, omwonenden en patiënten (met hun bezoek).

Ga naar de enquête