Direct naar:

Gelderland Helpt: mountainbikes gezocht

Mountainbiken als onderdeel van het herstelproces 
Het programma ‘Gelderland Helpt’ van Omroep Gelderland was bij de MTB-club van GGNet Doetinchem op bezoek om na te praten over Tournesol 2019 . Omroep Gelderland was nieuwsgierig hoe het ons was vergaan én besloot langs te komen om verslag te doen van de fietservaringen van de deelnemers. Dit resulteerde in een leuke reportage die op 30 oktober 2019 werd uitgezonden. Op YouTube kun je de reportage terugkijken. 

Gepubliceerd: 06 november 2019

Oproep: Staat er een mountainbike bij u in de schuur te verstoffen?
Een groep (oud)Tournesollers is actief bij de GGNet MTB-club in Doetinchem. Hier zetten ze samen het fietsen voort door wekelijks fietstochten te maken. Ook mensen die de Mont Ventoux niet hebben beklommen zijn welkom om mee te fietsen met deze groep. Voor dit mooie, sportieve en sociale project zoekt de MTB-club nog mountainbikes. Deze zijn zeer welkom om nog meer patiënten de mogelijkheid te bieden om deel te nemen. Ook zij kunnen dan de vele voordelen ervaren van samen sporten en hiermee het mountainbiken onderdeel laten zijn van hun herstelproces.

Contact
Hebt u  nog een mooie mountainbike staan die niets te doen heeft: de deelnemers van de MTB-groep zijn er heel blij mee. U kunt de fiets doneren via gelderlandhelpt.nl of rechtstreeks aan het GGNet Herstelcentrum via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Namens de deelnemers van de MTB-groep: Hartelijk dank!

Meedoen
Bent u patiënt van GGNet en hebt uinteresse om deel te nemen aan de MTB-club in Doetinchem? Wilt u ook elke woensdagmiddag samen in beweging komen? Of hebt u vragen over de MTB-club? Neem dan contact op met SPV’er Rick Smit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees hier meer over Tournesol