Direct naar:

Geslaagde editie Skipr4C op terrein GGNet

Op vrijdag 13 september was GGNet Warnsveld de start- en finishlocatie van Skipr Care & Cure Cyle Challenge (Skipr4C). Dit wielerevenement voor professionals, managers en bestuurders van zorgorganisaties bestond uit een pelotonstocht, ploegentijdrit en een route van 70, 95 of 125 kilometer.

Gepubliceerd: 16 september 2019

GGNet gastheer

Het was de vierde editie van dit wielerevent. De voorgaande edities vonden plaats bij Siza in Arnhem. Dit jaar was het de eer aan GGNet om de organisatie verwelkomen op het terrein in Warnsveld. Ook wielerlegende Michael Boogerd bracht een bezoek aan Skipr4C en nam onder andere de tijd om met de twee deelnemende GGNet-teams op de foto te gaan. 

2 teams met Michael Boogerd

Gepubliceerd: 16 september 2019

Cheque voor Tournesol

Het GGNet team ‘Een wereld te winnen’ behaalde een derde plaats met de tijdrit. Naast deze knappe prestatie was er meer goed nieuws! De opbrengst van Skipr4C, door de deelnemende teams en sponsoren, gaat elk jaar naar het goede doel. Dit jaar was het goede doel ‘GGNet Tournesol 2019’. We mochten aan het eind van de dag een cheque van maar liefst € 5.000,- in ontvangst nemen. 

Alle 350 deelnemers genoten van een goed georganiseerde fietstocht door een prachtige omgeving. Ook de organisatie van Skipr4C keek achteraf terug op een zeer geslaagde én zonnige dag. 

 

Team GGNet Tournesol