Direct naar:

GGNet startlocatie Skipr4C 2019

GGNet is erin geslaagd om een prachtig sportevenement naar Warnsveld te halen. Wij zijn de gastorganisatie voor de Skipr Care & Cure Challenge (Skipr4C)! Na drie geslaagde edities op de zuidelijke Veluwe, waar GGNet tweemaal aan deelnam, kent de vierde editie de Achterhoek als decor. Start- en finish is op het terrein van Warnsveld.

Gepubliceerd: 27 mei 2019

Het evenement

De Skipr4C staat open voor professionals, managers en bestuurders van zorgorganisaties die als team van vijf tot maximaal tien personen de kleuren van hun organisatie willen verdedigen. Traditiegetrouw is de dag opgebouwd uit drie elementen, te weten peloton-tocht en ploegentijdrit met aansluitend diverse uitgepijlde routes. Vanzelfsprekend is de dag weer geheel verzorgd; ontbijt voor vertrek, een mooie lunch onderweg en een pastamaaltijd op de start-finishlocatie als afsluiting. De organisatie van de dag is in handen van The Pepr Company, onder andere organisator van de Amstel Gold Race, die hierbij nauw samenwerkt met Skipr en GGNet.

 

Gepubliceerd: 27 mei 2019

Goed doel

Behalve voor de sportieve eer fietsen deelnemers aan de Skipr4C ook voor het goede doel. Dit jaar is het goede doel Tournesol van GGNet. Op Skipr.nl is een uitgebreid bericht te lezen over Skipr4C 2019. Hierin onder andere reacties van Folkwin Hulshof en Henk van Veen die dieper ingaan op de meerwaarde van het fietsen en het project Tournesol.

 

'Het mooie is dat diagnose of voorgeschiedenis er niet meer toe doet als je samen op de fiets zit', zegt Henk van Veen, als arts-psychotherapeut voor GGNet actief in Doetinchem, over de ervaringen op de Kale Berg. 'Je zit bovendien in het moment, alleen het nu telt en misschien nog een beetje morgen. Fietsen geeft ook ritme en structuur. Sommige deelnemers konden bij wijze van spreken nog geen viaduct op, nu heeft fietsen echt een plek gekregen in hun week'.

 

De Skipr4C 2019 wordt verreden op vrijdag 13 september. De inschrijving is op 30 april 2019 geopend. Voor meer informatie en inschrijven, kijk op skipr4C.nl/. Voor vragen over de organisatie, inschrijving team GGNet en overige zaken kan je contact opnemen met het GGNet Herstelcentrum, telefoon 088 - 933 1448 of E-mail
herstelcentrum@ggnet.nl

 

Bekijk hier een filmpje over Skipr4C en het GGNet-wielergroep