Direct naar:

Helden aan de top

Gepubliceerd: 25 september 2019

Vertrek

Vroeg in de ochtend vertrok een eerste groep, met gezonde spanning, naar Sault. In het speciale Tournesol 2019 wielertenue sprongen ze op de fiets, de patiënten met de begeleiders, en begonnen aan de klim. Een uur later kwam ook de tweede groep aan om zich gereed te maken voor de klim waar ze al zo lang naar hebben uitgekeken. 

 

 

Gepubliceerd: 25 september 2019

Saamhorigheid en teamgeest

De saamhorigheid en teamgeest was voelbaar, en ook was iedereen bij elke kilometer bezig met zijn eigen doel in zijn of haar herstelproces. Er werd afgezien en er werd genoten van de prachtige omgeving. Bocht voor bocht kwam het einddoel in zicht. Eén voor één, en sommigen als groep, kwamen boven en werden hier onthaald als helden. Iedereen bereikte de top, iedereen behaalde zijn doel. De ontlading was groot bij iedereen. Er vloeiden trainen, er werd gejuicht en de overwinning werd samen gevierd. 

Gepubliceerd: 25 september 2019

Gedicht

Sietse Oukes, deelnemers als oud-patiënt van GGNet en nu medewerker op de Meent, beschreef zijn ervaring in een prachtig gedicht. Een mooie weergave van deze emotionele en memorabele dag.  

Foto’s van de dag zijn te bekijken op facebook.com/ggnettournesol. 

 

25 56b6fffcef gedicht Sietse 24092019 600p