Direct naar:

Huisdierenopvang in Apeldoorn zelfstandig

Met ingang van 18 januari 2018 is de voormalige huisdierenopvang van GGNet een zelfstandige stichting geworden: stichting 'Huisdierenopvang Sint Antonie'.

Gepubliceerd: 24 januari 2018

Er mogen weer honden en katten worden aangemeld door mensen die door lichamelijke en geestelijke gezondheidsredenen tijdelijk niet in staat zijn om zelf voor hun huisdier te zorgen. De huisdierenopvang biedt primair onderdak aan dieren van patiƫnten van GGNet en andere gezondheidszorginstanties.

De huisdierenopvang Sint Antonie wil graag voorkomen dat deze mensen afstand moeten doen van hun geliefde huisdier en biedt aan om de verzorging van deze dieren, tegen betaling, voor een bepaalde periode op zich te nemen. De opvang is en blijft gevestigd op het GGNet-terrein aan de Deventerstraat 459 te Apeldoorn. GGNet heeft het gebruik van het gebouw aan de opvang beschikbaar gesteld, zo lang als mogelijk is.

Vrijwilligers gezocht!

Om de bezetting van de huisdierenopvang te garanderen en de opvang van dieren mogelijk te maken, is Huisdierenopvang Sint Antonie per direct op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag met dieren werken. Hebt u zelf interesse of weet u iemand die mogelijk interesse heeft? Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met:

Sylvia van der Landen, Coƶrdinator Vrijwilligerswerk GGNet Apeldoorn
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 088-933 2274