Direct naar:

Informatiebehoefte over WVGGZ is groot, online magazine succes

Met de invoering van de nieuwe wet, Wvggz was er veel onduidelijk voor organisaties en instanties die te maken kregen met de wet. Ook GGNet stond voor de grote klus om de wet te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Een werkgroep heeft zoveel mogelijk informatie verzameld en gebundeld.

Gepubliceerd: 22 januari 2021

GGNet ontwikkelde samen met diversions.nl een online magazine met alle informatie die beschikbaar was rondom de invoering van de nieuwe wet. Dat er een grote behoefte is naar deze informatie blijkt uit de cijfers.

Het magazine is het afgelopen jaar maar liefst 12.000 keer gelezen met een gemiddelde leestijd van 4.17 minuten per bezoeker. Op 1 dag, afgelopen 13 november, werden er 567 lezers geteld.

De Wvggz Test (10 vragen) wordt door ruim 20% van de starters volledig ingevuld. Meer dan een jaar na introductie heeft het eZine nog circa 50 lezers per week.
 

''Het is een mooi voorbeeld hoe je elkaar kunt helpen en kennis kunt delen. Wij werken met publiek geld en om die reden hebben wij alle informatie met iedereen vanaf het begin gedeeld. Samen weet je meer.'' - Jochanan Huijser zorginhoudelijk bestuurder bij GGNet

 

Lees het magazine