Direct naar:

Kom sfeer proeven en ontmoet alle teams!

Ambulant Apeldoorn en Bas Apeldoorn organiseren op dinsdag 3 oktober 2023 een Nazomerborrel gecombineerd met een Meet & Greet. Een zomerborrel, waarbij we dit keer ook onze deuren openen voor behandelaren die nieuwsgierig zijn naar werken bij GGNet. Wanneer krijg je nou de kans om op deze manier de teamsfeer te proeven en misschien wel al je toekomstige collega’s te ontmoeten?

Gepubliceerd: 08 augustus 2023

Over Ambulant en Bas Apeldoorn

Binnen Ambulant Apeldoorn houden we ons bezig met ambulante behandeling binnen de SGGZ. Wij zijn multidisciplinaire (regio)teams en bieden ondersteuning, behandeling (zowel individueel als in groepen) en outreachende zorg aan cliënten. Bij Bas Apeldoorn werken we in de generalistische basis GGZ waar cliënten terecht kunnen voor kortdurende behandeling – individueel of in groepsverband- gericht op een groter welbevinden, het aanleren van nieuwe vaardigheden en meer weerbaarheid voor tegenslagen.

Kom informeel kennismaken en de teamsfeer proeven in het bruisende centrum van Apeldoorn! Je bent van harte welkom op 3 oktober van 16.00-18.00 uur, vrije inloop.

Wat kun je verwachten?

  • Een unieke manier om de sfeer te proeven en ervaringen te horen.
  • Bij binnenkomst word je welkom geheten en gekoppeld aan één van onze collega’s.
  • We vertellen je graag wat werken bij Ambulant en Bas Apeldoorn inhoudt.
  • Je maakt in één middag kennis met twee afdelingen;
  • Je maakt niet alleen kennis met je eigen vakgenoten, maar met alle multidisciplinaire teams;
  • Je hebt alle ruimte om vragen te stellen. Wordt er bijvoorbeeld gezamenlijk geluncht? Welke ontwikkelingsmogelijkheden zijn er? In hoeverre heb je contact met andere vakgenoten binnen de organisatie?

 

“GGNet biedt veel kansen en ontwikkelingsmogelijkheden, omdat niet alles vastligt. Niet alles is zo gekaderd. Er is ruimte voor eigen initiatief. Er wordt gekeken naar waar je interesses liggen. Wat je wil en kan.” (behandelaar team Noord)

Voor wie?

We hebben verschillende vacatures. Ben jij psychiater, klinisch psycholoog, psychotherapeut, GZ-psycholoog, basis-psycholoog, verpleegkundig specialist, sociaal psychiatrisch verpleegkundige, verpleegkundige of bijna afgestudeerd in één van bovenstaande functies, dan ben je van harte welkom op de nazomerborrel!

Waar?

Het adres is Stationsstraat 47a, 7311 NN in Apeldoorn. Bij binnenkomst kun je je melden bij de receptie en word je begeleid naar de borrel.

Parkeertip: parkeren kan (betaald) in parkeergarage Koningshaven (navigatieadres: Havenweg). De uitgang bevindt zich aan de Stationsstraat. De locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer en op loopafstand van station Apeldoorn.

Aanmelden?

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan vrijblijvend aan via dit formulier zo weten we hoeveel hapjes we moeten voorbereiden.

Nog vragen?

Neem dan contact op met onze managementtrainee Elaine Corstiaensen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-55834296) of recruiter Jasmijn Koch (j.koch@ggnet .nl of 06-51143678).

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Beschikbare vacatures bij Ambulant en Bas Apeldoorn