Direct naar:

Lancering GGNet chat

Er worden op dit moment veel maatregelen genomen rondom het coronavirus. We snappen dat dit impact heeft op onze patiënten die te maken hebben met psychische klachten. Vanuit GGNet bieden we met eenchat een extra steun aan patiënten en hun naasten. Het is bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan contact, even een praatje maken of een verhaal te delen. Deze chat is geen vervanging voor de behandeling en het contact met de behandelaar.

Gepubliceerd: 02 april 2020

Achter de chat zitten ervaringsdeskundigen. Onze ervaringsdeskundigen hebben zelf te maken gehad met psychische klachten. Na hun herstel hebben ze een studie gevolgd om anderen te ondersteunen bij hun herstel. Ervaringsdeskundigen richten zich op eigen regie, zelfhulp, aanboren eigen kracht en eigen netwerk.

Chatten met een ervaringsdeskundige is vanaf donderdag 3 april mogelijk. In de aankomende periode is de chat elke dinsdag- en donderdagmiddag van 14:00 tot 16:30 uur geopend. U kunt het icoontje van de chat zien als de chat geopend is, rechtsonder op de pagina.

Klik hier voor meer info over GGNet chat