Direct naar:

Nieuwe huisstijl voor GGNet

Per half oktober ziet GGNet er anders uit. Wij presenteren dan een hele nieuwe huisstijl. 

Gepubliceerd: 16 oktober 2018

Wat is er veranderd?

We hebben een nieuw logo, andere kleuren, nieuwe beelden die zijn doorgevoerd in onze middelen. Een splinternieuwe site, onze correspondentie set, folders, flyers, afsprakenkaartjes, presentaties, visitekaartjes, en de social media kanalen. De huisstijl is gebaseerd op ons herstelgerichte verhaal vertaald in: ‘Een wereld te winnen’.

Ambitie

Als GGNet staan wij midden in de samenleving. Wij geloven in meer herstel in de psychiatrie en minder afhankelijkheid van specialistische zorg voor patiënten met een langdurig ontwricht bestaan. Kortom wij geloven dat er een wereld te winnen is. Bij deze ambitie past een nieuw gezicht, een nieuwe stijl. Een huisstijl die ons verhaal vertelt en duidelijk laat zien waar wij voor staan. Onze zorg en behandeling blijft uiteraard hetzelfde. Met de nieuwe huisstijl zetten we een stap naar een moderne professionele uitstraling die herkenning oproept.

Meisje met smileys voor de ogen

Opmerkingen en ideeën

De site is compleet vernieuwd, niet alleen de buitenkant, maar juist ook de techniek, de teksten, de foto’s, het zoeken etc. We hopen dat u er nog veel sneller uw weg kunt vinden! Maar een site kan altijd beter en is nooit af. Daarom blijven we doorontwikkelen. Hebt u opmerkingen of ideeën voor verbetering? We horen het graag via communicatie@ggnet.nl

Kijk vooral even rond!

Vader en meisje met telefoon op de bank