Direct naar:

Open Banendag GGNet Warnsveld - 13 mei

Bij Amarum, De Boog, IVB Warnsveld en VGGNet – Voor verpleegkundigen en agogen.

Ben jij op zoek naar een mooie, betekenisvolle nieuwe baan in de ggz? Voor verpleegkundigen, agogen en (persoonlijk) begeleiders openen vier van onze locaties in Warnsveld de deuren op zaterdagmiddag 13 mei: GGNet Amarum, GGNet De Boog, IVB Warnsveld en VGGNet. Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om te werken op deze locaties en welke baanmogelijkheden er voor jou zijn? Meld je dan snel aan voor deze Open Banendag. We verwelkomen je graag! 

Gelijk aanmelden

Gepubliceerd: 20 april 2023

GGNet is de toonaangevende ggz-dienstverlener in Gelderland. Tijdens deze open middag maak je op een laagdrempelige manier kennis met de verschillende afdelingen op ons hoofdterrein in Warnsveld*:

 • GGNet Amarum, expertisecentrum voor eetstoornissen.
 • De klinische afdelingen van GGNet De Boog, expertisecentrum voor forensische psychiatrie.
 • IVB Warnsveld (Intensieve Vervolgbehandeling): specialistische behandeling en begeleiding voor kwetsbare mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen.
 • De kliniek van VGGNet, expertisecentrum voor mensen met een licht verstandelijke beperking.

Je leert de werkomgeving kennen, proeft de sfeer en gaat in gesprek met onze zorgprofessionals. Ook krijg je de kans om vragen te stellen aan onze recruiters. Klikt het, dan plannen we gelijk een vervolggesprek met je in! Geen gedoe met motivatiebrieven dus.

*Wil je meer weten over de locaties, kijk dan hier.

Het programma

Op elke locatie is er de mogelijkheid om een presentatie met rondleiding te volgen om 13.00, 14.00, 15.00 of 16.00 uur. Je kiest zelf hoeveel locaties je bezoekt en op welke tijdstippen. We raden je aan om alle vier de locaties te bezoeken om de sfeer te proeven en om goed te kunnen vergelijken wat bij jou past, maar je mag dus ook een of twee locaties bezoeken in plaats van allemaal. Meer informatie over waar je je die dag moet melden, ontvang je na aanmelding.

Voor wie

 • Deze middag wordt speciaal georganiseerd voor verpleegkundigen (MBO & HBO), agogen en (persoonlijk) begeleiders die geïnteresseerd zijn in werken in de boeiende wereld van de ggz.
 • Geschikte vooropleidingen: Verpleegkundige MBO, Verpleegkundige HBO, Maatschappelijke Zorg (niveau 4), Social Work, Toegepaste Psychologie.
 • Ben je nog niet afgestudeerd, maar zit je in het laatste jaar van je studie? Kom dan ook vooral!

Twijfel je of deze middag geschikt voor jou is, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Belangrijke info op een rij

 • Wat: Open Banendag GGNet Warnsveld
 • Wanneer: zaterdag 13 mei. Inloop vanaf 12.30 uur. Met presentaties en rondleidingen om 13.00, 14.00, 15.00 en om 16.00 uur. Je kiest zelf hoeveel locaties je bezoekt.
 • Waar: GGNet, Vordenseweg 12 in Warnsveld
 • Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Vooraf aanmelden is fijn. Dan kunnen wij je nog praktische informatie mailen over bijvoorbeeld parkeren en waar je precies moet zijn op het terrein. 

Leuk! Ik meld mij aan