Direct naar:

'Mijn broer geloofde in mij'

“Mijn broer geloofde in mij’. Dit is wat Klaas vertelt in het nieuwe relatiemagazine  van GGNet. Met hulp van zijn broer en zijn gezin lukte het Klaas om na een psychose zijn leven weer op de rit te krijgen. Een krachtig voorbeeld dat laat zien hoe belangrijk het herstel of behoud contact tussen de patiënt en de mensen om hem of haar heen is.

Gepubliceerd: 13 december 2018

Een wereld te winnen

GGNet is ervan overtuigd dat er een wereld te winnen is in de geestelijke gezondheidszorg, door gericht te werken aan (het herstel van) contact tussen de patiënt zijn omgeving. Dit staat centraal in alle behandelingen van GGNet. Want met geestelijke gezondheidszorg kan veel worden bereikt, maar niet alles: óók de expertise en inzet van ketenpartners is nodig. Bijvoorbeeld voor een zinvolle dagbesteding, inkomen en wonen. Samen met die ketenpartners probeert GGNet de verbinding van patiënten met de wereld om hen heen te herstellen.

In ons relatiemagazine nemen wij u mee in de wereld van GGNet en alle mensen die betrokken zijn bij GGNet. We zijn trots op ons nieuwe relatiemagazine en nodigen u van harte uit om het te lezen. 

Kinderen aan stoepkrijten

Reactie

Wilt u reageren op het magazine? Hebt u opmerkingen of tips? We horen het graag! Stuur uw reactie naar: communicatie@ggnet.nl 

Twee vrouwen op terras