Direct naar:

Tijdelijke patiëntenstop VGGNet

Sinds vandaag - 17 september - hebben we een tijdelijke patiëntenstop ingesteld voor VGGNet. Deze stop geldt voor de 3e-lijns poliklinieken van VGGNet in Apeldoorn en Doetinchem. De stop geldt zowel voor de aanmeldingen als voor de intake. Voor kliniek VGGNet Laakveld in Warnsveld geldt nog geen opname- of intakestop. De kliniek zal voorlopig echter geen nieuwe externe aanmeldingen accepteren.

Gepubliceerd: 17 september 2018

 

Let wel: voor alle andere (poli)klinieken en ambulante teams van GGNet, inclusief Scelta en Amarum, geldt GEEN patiëntenstop.

Bent u na vandaag doorverwezen naar VGGNet? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met de pdf zorgbemiddelingsafdeling van uw verzekeraar (111 KB)  voor alternatieven. WIj kunnen u tot nader bericht niet op onze wachtlijst plaatsen helaas.

Uitzonderingen zijn:

  • mensen die worden aangemeld door de Crisisdienst van GGNet
  • mensen die gedwongen opgenomen moeten worden
  • patiënten die al vóór 17 september zijn aangemeld bij VGGNet

We zien ons genoodzaakt dit pijnlijke besluit te nemen vanwege een personeelstekort bij VGGNet. Alle mogelijke acties zijn ondertussen uitgezet, maar door het tekort aan behandelaren in Nederland, is het voor ons ook moeilijk om op korte termijn nieuwe behandelaren te vinden. We moeten deze maatregel treffen om de continuïteit van de zorg van de patiënten die reeds bij VGGNet in zorg zijn, te kunnen blijven bieden.

Zodra de patiëntenstop wordt opgeheven, zullen wij dit melden via deze website.