Direct naar:

VGGNet Apeldoorn en Doetinchem zijn verhuisd!

VGGNet vanaf vandaag op één locatie in Warnsveld

Donderdag 30 januari 2020 opende het expertisecentrum VGGNet haar deuren in gebouw Het Laakveld in Warnsveld. VGGNet is nu in zijn geheel gevestigd in het Laakveld, waar de kliniek van VGGNet al jaren zit. De poliklinieken en de deeltijd van VGGNet in Apeldoorn en Doetinchem zijn naar Warnsveld verhuisd.

Rob Jaspers, voorzitter Raad van Bestuur en Ester van Beek, manager VGGNet, heetten de eerste medewerkers en patiënten die over de rode loper binnen kwamen lopen van harte welkom op hun eerste werkdag of eerste polibezoek in Warnsveld. 

Gepubliceerd: 30 januari 2020

 

De verbouwing van Het Laakveld en de verhuizing vanuit Doetinchem en Warnsveld was een grote klus. Het was spannend of alles op tijd klaar zou zijn. Ester van Beek: ‘Ik ben ongelooflijk trots dat het gelukt is en dat iedereen zich 100% heeft ingezet. En wat is het mooi geworden! Ik hoop dat patiënten en collega’s uit Apeldoorn en Doetinchem zich snel thuis zullen voelen in Warnsveld’. 

VGGNet wordt een derdelijns voorziening

VGGNet wordt een derdelijns voorziening. Dit betekent dat iemand pas bij VGGNet in behandeling kan komen als een behandeling binnen de tweedelijns gespecialiseerde ggz (bijvoorbeeld GGNet) onvoldoende resultaat oplevert. Vanaf 30 januari 2020 biedt VGGNet de volgende derdelijns zorg aan in Warnsveld:

  • kliniek met 22 bedden, een gesloten en een open afdeling
  • één derdelijns deeltijd voor ongeveer 8 patiënten
  • een polikliniek met twee teams
  • VGGNet scholingsteam (in te zetten voor consultatie, training en scholing)

Huidige patiënten

Patiënten die op dit moment in zorg waren bij VGGNet in Apeldoorn of Doetinchem blijven gewoon in zorg en kunnen hun behandeling afmaken. Deze patiënten moeten vanaf 30 januari 2020 wel naar locatie Warnsveld komen, zij zijn hierover door ons geïnformeerd. Voor de patiënten van de kliniek in Warnsveld verandert er niets.