Direct naar:

Wielercafé GGNet Tournesol 2019 in Borculo

Samen op weg naar het overwinnen van de klim!

Gepubliceerd: 29 mei 2019

 

Op 22 september vertrekken 30 patiënten van GGNet naar Frankrijk. Allen met als doel om de top van ‘De Kale Berg’ te bereiken. Ter voorbereiding op deze sportieve en mentale uitdaging zijn er diverse activiteiten voor deelnemers én iedereen die betrokken is bij Tournesol 2019. Zo springen de deelnemers met regelmaat gezamenlijk op de fiets voor een toertocht in de provincie Gelderland. 

In aanloop naar Tournesol vindt ook het Wielercafé plaats op zondagmiddag 16 juni. Een event voor de deelnemers, begeleiders, sponsoren, supporters en wielrenliefhebbers. Er wordt op diverse manieren stilgestaan bij het project Tournesol 2019 en de Mont Ventoux. Dit doen we samen met inspirerende gastsprekers onder leiding van Hans van Bon. We verwelkomen op deze middag in Borculo onder andere voormalig profwielrenner Jelle Nijdam, burgemeester van Berkelland Joost van Oostrum en schrijver Bas Steman. Daarnaast worden er door gastheer, fietsspecialist Goossens, workshops aangeboden over voeding, bikefitting, kleding en klein technisch onderhoud. 

Datum: zondag 16 juni, 13:00 – 17:00 uur 
Locatie: Goossens Borculo, Korenbree 24
Meer informatie en aanmelden: Samen op weg naar het overwinnen van de klim!

De toegang is gratis. Na afloop is er de mogelijkheid om een vrije donatie te doen die ten goede komt aan het project ‘Tournesol 2019 – Overwin de klim’.