Direct naar:

Winnaar VGZ Herstelspecial

In september 2019 beklimmen we wederom met cliënten de Mont Ventoux. Om Tournesol 2019 te financieren zijn we afhankelijk van subsidies en sponsorbijdragen. GGNet Herstelcentrum deed een subsidieaanvraag bij VGZ. De zorgverzekeraar reikt jaarlijks, in samenwerking met MIND (een initiatief van Fonds Psychische Gezondheid, MIND Korrelatie en MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid), de Herstelspecial uit aan initiatieven op het gebied van herstel, zelfregie en ervaringsdeskundigheid.

Gepubliceerd: 05 december 2018

Een prachtig bedrag voor Tournesol

Onder de vele inzendingen was GGNet Herstelcentrum één van de elf gelukkige winnaars. Tournesol kreeg maar liefst €10.000,- toegekend. Een prachtig bedrag waarmee het eerste gedeelte van de financiering gerealiseerd is. 

Daarbovenop besloot de deskundige jury, bestaande uit onder andere Ab Klink (VGZ), Wilma Boevink (Trimbos-instituut), Marjan ter Avest (MIND) en Joep Verburgt (GGzE), Tournesol te verblijden met een extra geldprijs. “Het project heeft zichtbaar een positief effect op patiënten en heeft laten zien dat het niet een eenmalig initiatief is die bovendien niet op zichzelf staat. De duurzaamheid van dit project én de mogelijkheden om dit binnen de ggz uit te rollen maakt dat wij dit willen belonen en stimuleren middels deze extra prijs”, aldus jurylid Marjan ter Avest (directeur MIND).

 

logo VGZ

Gepubliceerd: 05 december 2018

Samen naar de top

Woordvoerder GGNet Herstelcentrum: “Het geeft een enorme boost om dit geldbedrag in ontvangst te mogen nemen en dit is alvast een fantastisch opstart, nog voor het jaar 2019 is begonnen. Met het enthousiasme, de bevlogenheid en de deskundigheid van het projectteam en adviesteam geloven wij erin dat we in september 2019 veel deelnemers opnieuw de kans kunnen gaan bieden om deze mentale en sportieve uitdaging aan te gaan! Samen op weg naar het overwinnen van de klim; wij kijken er naar uit!”

deelnemers Tournesol 2017

Gepubliceerd: 05 december 2018

Supporters gezocht

Om de reis en klim mogelijk te maken voor cliënten is er nog meer geld nodig. Met diverse lopende subsidieaanvragen en het benaderen van potentiele supporters hoopt de organisatie snel de financiële zekerheid te hebben. 

Wilt u een bijdrage leveren of kent u bedrijven die wellicht interesse zouden hebben? Bekijk dan eens deze supportersbrochure, deel hem binnen uw netwerk en neem contact op bij interesse.

logo Tournesol 2019