Direct naar:

Karify: dossierinzage en opdrachten

Karify is een beveiligde internetomgeving die we zowel vóór als tijdens de behandeling inzetten. Karify bevat verschillende zelfhulpmodules en mogelijkheden om in contact met uw behandelaar te zijn. Uw behandelaar kan u op deze manier online coachen bij het maken van de oefeningen. U kunt aan de slag op het moment dat ú het uitkomt. Met Karify kunt u veilig berichten uitwisselen. De online oefeningen die u maakt, blijven uw eigendom, ook als u niet meer bij GGNet bent.

Handleiding Karify

Veelgestelde vragen

Karify tijdens de behandelingen

Karify is een beveiligde internetomgeving die we zowel vóór als tijdens de behandeling inzetten. U kunt daarin de volgende dingen doen:

Uw dossier online bekijken

Zodra u bij GGNet in zorg komt, maken wij een dossier voor u aan. Hier noteren we administratieve gegevens op maar ook informatie over uw behandeling. U kunt bepaalde onderdelen van dit dossier online bekijken via Karify.

Online opdrachten maken

Karify bevat modules die ondersteunend aan de behandeling zijn. U maakt tussen gesprekken of bijeenkomsten door, opdrachten thuis. Uw behandelaar begeleidt u online bij het maken van de opdracht.
Zo kunt u aan de slag op het moment dat ú het uitkomt. De online oefeningen die u maakt, blijven uw eigendom, ook als u niet meer bij GGNet bent.

Online contact houden

In Karify kunt u veilig mails versturen naar uw behandelaars.
Videobellen is ook mogelijk. U ontvangt dan in een bericht in Karify, een link naar onze videobelapplicatie 'Teams.

Drie vrouwen kijken op een telefoon

Zelfhulpmodules

Met de modules in het GGNet Karify Zelfhulpprogramma krijgt u hulp, tips en informatie. Dit kan u helpen om goed voor uzelf te zorgen.

Icoon figuur met donderwolkje