Direct naar:

Karify: dossierinzage, opdrachten & videobellen

Karify is een beveiligde internetomgeving die we zowel vóór als tijdens de behandeling inzetten. Karify bevat verschillende zelfhulpmodules en mogelijkheden om in contact met uw behandelaar te zijn. Uw behandelaar kan u op deze manier online coachen bij het maken van de oefeningen. U kunt aan de slag op het moment dat ú het uitkomt. Met Karify kunt u veilig berichten uitwisselen.  De online oefeningen die u maakt, blijven uw eigendom, ook als u niet meer bij GGNet bent.

Handleiding Karify

Meer over videobellen

Veel gestelde vragen

Karify is een beveiligde internetomgeving die we zowel vóór als tijdens de behandeling inzetten. U kunt daarin de volgende dingen doen: 

Uw dossier online bekijken 

Zodra u bij GGNet in zorg komt, maken wij een dossier voor u aan. Hier noteren we administratieve gegevens op maar ook informatie over uw behandeling. U kunt bepaalde onderdelen van dit dossier online bekijken via Karify.  
 

Online opdrachten maken 

Karify bevat modules die ondersteunend aan de behandeling zijn. U maakt tussen gesprekken of bijeenkomsten door, opdrachten thuis. Uw behandelaar begeleidt u online bij het maken van de opdracht.  
Zo kunt u aan de slag op het moment dat ú het uitkomt. De online oefeningen die u maakt, blijven uw eigendom, ook als u niet meer bij GGNet bent. 

 

Online contact houden 

In Karify kunt u veilig mails versturen naar uw behandelaars.  
We zetten Karify ook in om te videobellen met u. Videobellen via Karify kan zowel op uw tablet/computer als ook op uw mobiele telefoon. Uw behandelaar belt u dan via deze app of portaal. Als u dat gesprek beantwoordt, ziet u uw behandelaar op uw scherm verschijnen. Als u een laptop of computer wilt gebruiken, heeft u een camera en microfoon, en speakers of koptelefoon erbij nodig. Wilt u videobellen? Neem contact op met uw behandelaar! 

Bij de uitnodiging voor uw intake ontvangt u uitleg over het aan de slag gaan met Karify.