Direct naar:

Over GGNet

GGNet is dé specialist voor mensen met psychische problemen én voor hun naasten. Want samen zoeken we naar de echte oorzaak van de psychische aandoening om daarna de juiste behandeling te starten. Met het behandelteam en de naasten willen we de patiënt graag verder helpen en verbindingen weer herstellen. En dat werkt, echt! Door mensen met elkaar te verbinden is er een wereld te winnen. 

Verhalen van onze medewerkers

Benieuwd hoe het is om te werken bij GGNet? Onze medewerkers vertellen het je zelf.

Onze specialismen

Binnen GGNet kennen we een aantal specialismen met een hele specifieke doelgroep of een specifieke aandoening:

vrouwen wandelen buiten

Opleidingen & stages

Bij GGNet kun je je ontwikkelen tot de professional die je wilt zijn! Volg een opleiding tot onder andere verpleegkundige, psychiater, gz-psycholoog of klinisch psycholoog. Werk en leer ambulant, op de poli, klinisch, deeltijd, in de SGGz of BasisGGZ.

Man met armen over elkaar

Technologie & innovatie

Wij zien kansen om technologie in te zetten voor de zorg en ondersteuning van mensen met psychische problemen. Technologische producten kunnen mensen helpen om zelfstandiger te blijven en makkelijker contact te hebben met elkaar én zorgprofessionals. Door technologie kunt u thuis behandeld worden op het moment dat u prettig vindt. Technologie biedt kansen om onze zorg en dienstverlening te verbeteren voor mensen met psychische problemen en hun naasten.

GGZ agoog Martine
Mensen die al tijden geen perspectief meer zien weer een streepje zonlicht tonen. Daar doe ik het voor.

Martine
GGZ agoog

Psychiater Folkwin
Doordat wij niet alleen door onze psychiatriebril kijken maar met een brede blik de situatie hebben aangepakt, ziet deze jongen weer perspectief. Dat vind ik kenmerkend voor werken bij GGNet.

Folkwin
Psychiater

Klinisch psycholoog Mirjam
Wat onze aanpak onderscheidend maakt, is dat wij bij het herstel ons vooral richten op het contact met het gewone leven.

Mirjam
Klinisch psycholoog

Psychiatrisch verpleegkundige Patrick
Dankzij onze aanpak wist deze vrouw beter om te gaan met haar stoornis, en toe te geven wat ze echt belangrijk vindt in het leven. Zoiets maakt me trots om hier te werken.

Patrick
Psychiatrisch verpleegkundige