Direct naar:

Werken bij

Medewerkers werken graag bij GGNet Scelta door de hoge mate van betrokkenheid bij het vakgebied, de onderlinge collegialiteit en de ervaren groeimogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd? Kijk eens bij onze vacatures!

Werk- en leerklimaat

Scelta biedt topklinisch erkende zorg en dat is merkbaar in ons werk- en leerklimaat:

 • Reflectie: We reflecteren systematisch op de zorg die we aanbieden. De resultaten ordenen we, leggen we vast en verspreiden we.
 • Kennis vergaren: Er lopen (promotie-)onderzoeksprojecten en er worden workshops en trainingen verzorgd binnen en buiten GGNet.
 • Opleiden: We leiden professionals op voor alle (BIG-geregistreerde) beroepen in de GGZ. Daarmee creëren we een open cultuur en een werkklimaat waarin steeds aandacht is nieuwe ontwikkelingen. Op deze manier trekken we mensen aan die graag bij ons stage willen lopen of juist om die reden bij ons willen werken. In het kader van opleiding kan om je medewerking worden gevraagd wanneer er voor supervisie video- en/of audio-opnamen nodig zijn. De gegevens worden nadrukkelijk alleen voor opleidingsdoeleinden gebruikt en zullen nadien vernietigd worden. Volgens de geldende privacyregels mag dit natuurlijk worden geweigerd zonder dat hier restricties aan verbonden zijn.
Samen kunnen werken aan nieuwe ontwikkelingen en onderzoeken en inzetten van innovatieve methoden is ontzettend inspirerend.

Partners

We werken nauw samen met de Universiteit Twente, de Radboud Universiteit, het LUMC, de P-opleiding en de opleiding tot psychiater van GGNet.

Er wordt tevens samengewerkt met Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en KenVaK, Zuyd Hogeschool in het Bijzonder lectoraat Vaktherapie bij Persoonlijkheidsstoornissen en met de opleiding Vaktherapie voor stage- werkervaringsplaatsen en onderzoeksstages voor beeldende, drama-, muziek- en psychomotorische therapie.

Stageplaatsen psychologie

Er zijn stageplaatsen voor:

 

Stagiaires psychologie (universitair niveau, masterstage), bij Scelta deeltijd/klinisch aan de Deventerstraat te Apeldoorn. De duur van de stage is 7/8 maanden, 3 dagen per week.

Stagiaires vaktherapie (bachelor en masteropleiding, voor zowel praktijkstage/werkervaringsplek en onderzoekstage), bij de programma's van Scelta aan de Deventerstraat te Apeldoorn (deeltijd/klinisch) en bij Scelta Nijmegen. De duur van de stage varieert: voor een praktijkstage geldt 10 maanden, 3 dagen per week. Een onderzoeksstage is meestal 1 dag per week, gedurende 6 maanden. 

Stagiaires sociotherapie.

 

Voor vragen of meer informatie over de stageplaats, kun je contact opnemen via 088-933 2670. 

 

 

 

Vacatures

 • GGZ-Agoog Persoonlijkheidsstoornissen

  Werken in een TopGGZ-erkend expertisecentrum? Voor Programma 1 in Apeldoorn (een klinische afdeling die zich richt op mensen met ernstige (borderline)persoonlijkheidsproblematiek) zoeken wij een GGZ-Agoog.


  Gelderland
  Scelta- Apeldoorn (De Venne)
  24-28 uur

 • Verpleegkundige (hbo) Persoonlijkheidsstoornissen

  Werken in een TopGGZ-erkend expertisecentrum? Voor Programma 1 in Apeldoorn (een klinische afdeling die zich richt op mensen met ernstige (borderline)persoonlijkheidsproblematiek) zoeken wij een hbo-verpleegkundige.


  Gelderland
  Scelta- Apeldoorn (De Venne)
  24-28 uur

 • Klinisch psycholoog Persoonlijkheidsstoornissen

  Scelta Apeldoorn, TOPGGz erkend, is op zoek naar een enthousiaste klinisch psycholoog voor de kliniek waar onder meer gewerkt wordt met de DGT (Dialectische Gedrag Therapie) methodiek.
  Ben je klinisch psycholoog en heb jij affiniteit met persoonlijkheidsproblematiek? Ligt je hart bij groepstherapie en teamwerk? Zie je het als uitdaging om met mensen met complexe problemen contact te maken en beweging te creëren? Dan gaan wij graag met jou de uitdaging aan!


  Gelderland
  Scelta- Apeldoorn (De Venne)
  24 uur