Direct naar:

Probeerservice

Heb je meer structuur in je dag nodig, of moeite met slapen? Zorgtechnologie kan jou helpen! We hebben 14 verschillende producten die je helpen bij slapen, ontspannen, structuur vasthouden, maar ook om contact te hebben. Als je in behandeling bent bij GGNet, probeer je al onze producten 1 maand lang gratis via de Probeerservice. Vraag je begeleider of behandelaar naar de mogelijkheden van de Probeerservice, of mail naar probeerservice@ggnet.nl.

Daglichtbril

De lichttechnologie in de daglichtbril heeft een positief effect op de energiebalans.

Daglichtlamp

De lichtlamp producteert een natuurlijk wit licht met een hoge helderheid. Lichttherapie verlaagt de concentratie melatonine (slaaphormoon) in het bloed. Hierdoor wordt de slaapbehoefte minder.

Dodow

De Dodow projecteert blauw licht op het plafond. Mee-ademen met de lichtprojectie vertraagt je ademhaling geleidelijk in een regelmatig, ritmisch patroon, dat helpt bij ontspanning en inslapen.

Instructievideo Dodow

InmuRelax

De InmuRelax is een rustgevend muziekkussen. Wanneer je de Inmurelax aanraakt, begint er muziek te spelen en geeft het kussen een zachte trilling.

Instructievideo InmuRelax

Moonbird

De Moonbird kan je helpen bij het doen van ademhalingsoefeningen om te ontspannen. Houd de Moonbird in je hand en volg het tempo.

Instructievideo Moonbird

Somnoblue

De Somnoblue bril filtert het blauwe licht, waardoor de aanmaak van melatonine niet wordt verstuurd.

Somnox

De Somnox is een slaaprobot die je helpt met ontspannen en (in)slapen door je te laten mee-ademen met een rustig ademhalingsritme en rustgevende muziek.

Instructievideo Somnox

Verzwaringsdeken

Een verzwaringsdeken is een verzwaarde deken die een subtiele druk uitoefent op het hele lichaam. Dit helpt bij ontspannen en (in)slapen.

Fitbit

De Fitbit is een activitytracker die kan helpen met een gezondere levensstijl. De Fitbit kan ook ingezet worden voor het registreren van slaap.

Instructievideo Fitbit

Kalenderklok

De Kalenderklok heeft een agenda, berichten en fotofunctie en kan helpen bij het behouden van dagstructuur.

Instructievideo Kalenderklok

MijnEigenPlan

MijnEigenPlan is een app die kan helpen met het behouden van dagstructuur doormiddel van duidelijke stappenplannen, pictogrammen, kleuren en spraak.

Pillendoosje met alarm

Het Pillendoosje helpt bij het innemen van medicatie door op de juiste medicatietijden een herinneringsalarm te geven.

Instructievideo pillendoosje

Robotmaatje

Robotmaatje biedt patiƫnten structuur en gezelligheid. Robotmaatje kan helemaal ingesteld worden naar de wensen en behoeften van een patiƫnt.

Instructievideo Robotmaatje

Robotkat

De Robotkat is een interactieve gezellige knuffelkat. De kat is geschikt als hulpmiddel tegen eenzaamheid of om te ontspannen.

Instructievideo Robotkat