Werken als klinisch psycholoog

Als klinisch psycholoog bij GGNet voer je intakegesprekken, verricht je psychodiagnostiek en begeleid en behandel je patiënten om meer inzicht te verkrijgen in hun psychologische situatie en ze te helpen met het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden.

Dit is GGNet

  • Vooruitstrevend: voorloper in Nederland op het gebied van herstelgerichte zorg.
  • Sociaal: we denken niet in ketens maar in netwerken.
  • Zelfkritisch: we voeren zo’n 1.000 herdiagnoses per jaar uit.
  • Twee locaties met het predicaat TOPGGz (Scelta Apeldoorn en Amarum Zutphen).
Vrouw achter bureau

Waarom werken bij GGNet?

GGNet biedt een groot en divers zorgaanbod in de basis en specialistische ggz, waardoor je op verschillende terreinen ervaring kunt opdoen en constant nieuwe uitdagingen kunt aangaan. Zo hebben we specialistische afdelingen voor forensische psychiatrie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, jeugd en ouderen, maar ook veel ambulante teams.

Als dé ggz-instelling van Gelderland vind je bovendien een aantrekkelijke woonomgeving met veel ruimte en rust.

Maar waar we het meest trots op zijn, is ons geweldige team van collega’s die er altijd voor elkaar zijn. Daarom werk je bij GGNet.

Twee collega's in gesprek

Dit kun je doen

Je verzorgt diagnostiek en behandeling van onze patiënten, levert een bijdrage aan onderzoek, ontwikkeling en innovatie en regisseert het zorgproces waarbij je zorgt voor een geïntegreerd behandelaanbod. 

Als Klinisch neuropsycholoog verzorg je diagnostiek en de behandeling van onze patiënten, lever je een bijdrage aan onderzoek, ontwikkeling en innovatie en regisseert het zorgproces. Ook geef je intensieve neuropsychologische behandelingen om patiënten op gestructureerde wijze te helpen bij veranderingen in gedrag en beleving, zodat hun functioneren en de kwaliteit van hun leven verbetert.

Collega achter bureau

Vacatures

Klinisch psycholoog VIP-team

Ben jij een Klinisch Psycholoog die samen met onze patiënten wil werken aan herstel? Heb jij ervaring met psychose en traumabehandeling? Help mee aan het verder ontwikkelen en innoveren van een geïntegreerd behandelaanbod en kom ons VIP-team in de regio Apeldoorn / Zutphen versterken!.Ambulant Apeldoorn
28 uur

Klinisch psycholoog VGGNet

Ben jij de klinisch psycholoog die zich wil inzetten voor de ontwikkeling van een Topklinische eenheid voor psychiatrische patiënten met een licht verstandelijke beperking? Dan hebben wij voor jou een aantrekkelijke functie.


Gelderland
VGGNet- Warnsveld
24-36 uur

Klinisch psycholoog ambulant Zevenaar

Binnen GGNet Ambulant wordt er gewerkt met Poli, FACT en VIP-teams. In de regio Zevenaar hebben we 3 geïntegreerde Poli en FACT-teams die SGGZ zorg leveren. In het kader van uitbreiding binnen de SGGZ zijn wij nu op zoek naar een enthousiaste Klinisch Psycholoog voor de geïntegreerde teams in Zevenaar.


Gelderland
Zevenaar- RGC
24/36 uur

Klinisch Neuropsycholoog

Ben je op zoek naar ruimte voor professionele ontwikkeling, collegiale samenwerking en innovatie? GGNet is voor het Diagnostiek Centrum in Warnsveld op zoek naar een enthousiaste Klinisch neuropsycholoog.


Gelderland
Diverse locaties
28 uur

Klinisch Psycholoog ambulant Apeldoorn

Ben jij een klinisch psycholoog en help je graag mensen met een ernstige psychiatrische aandoening? Ben jij een echte teamplayer en vind je het leuk om een FACT-team te werken die zich bezighoudt met ambulante- en groepsbehandeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Gelderland
Ambulant Apeldoorn
32-36 uur

Klinisch psycholoog ambulant Doetinchem

Ben jij een enthousiaste Klinisch psycholoog die zijn steentje wil bijdragen aan de betere zorg voor onze patiënten? Dan zijn wij op zoek naar jou. Samen bieden wij met het ambulante team outreachende hulp aan patiënten met een ernstige psychiatrische aandoening.


Gelderland
Ambulant Doetinchem
24 uur