Werken als verpleegkundige

 Als verpleegkundige bij GGNet ben je de spin in het web. Je voert het verpleegplan uit, verricht verpleegtechnische handelingen en voert individuele of groepsgerichte activiteiten uit. Voor onze verpleegkundige zijn er verschillende doorleer- en doorgroei mogelijkheden. 

Dit is GGNet

  • Vooruitstrevend: voorloper in Nederland op het gebied van herstelgerichte zorg.
  • Sociaal: we denken niet in ketens maar in netwerken.
  • Zelfkritisch: we voeren zo’n 1.000 herdiagnoses per jaar uit.
  • Twee locaties met het predicaat TOPGGz (Scelta Apeldoorn en Amarum Zutphen).
man en vrouw in gesprek

Waarom werken bij GGNet?

GGNet biedt een groot en divers zorgaanbod in de basis en specialistische ggz, waardoor je op verschillende terreinen ervaring kunt opdoen en constant nieuwe uitdagingen kunt aangaan. Zo hebben we specialistische afdelingen voor forensische psychiatrie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, jeugd en ouderen, maar ook veel ambulante teams.

Als dé ggz-instelling van Gelderland vind je bovendien een aantrekkelijke woonomgeving met veel ruimte en rust.

Maar waar we het meest trots op zijn, is ons geweldige team van collega’s die er altijd voor elkaar zijn. Daarom werk je bij GGNet.

twee mannen

Dit kun je doen

Als verpleegkundige verzorg je diagnostiek en behandeling van onze patiënten, je levert een bijdrage aan onderzoek, ontwikkeling en innovatie en regisseert het zorgproces. Ook geef je intensieve neuropsychologische behandelingen om patiënten op gestructureerde wijze te helpen bij veranderingen in gedrag en beleving, zodat hun functioneren en de kwaliteit van hun leven verbetert.

Dame aan bureau

Jobalert

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Vacatures

Psychiatrisch verpleegkundige MBO/HBO

GGNet is binnen de divisie Specialismen Ouderenpsychiatrie op zoek naar een enthousiaste Psychiatrisch Verpleegkundige 2 of 3 voor de Opnamekliniek Ouderen te Apeldoorn.Ouderen Apeldoorn
32 uur

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Neem jij graag initiatief en wil je bijdragen aan de verbetering van de zorg voor onze psychiatrische patiënten? Heb jij affiniteit met jeugd en wil je samen met hen werken aan herstel? Voor de locatie Doetinchem en Zevenaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige.


Gelderland
Doetinchem- Jeugd
32 uur

Psychiatrisch verpleegkundige 2

Neem jij graag initiatief en wil je graag bijdragen aan de doorontwikkeling van de behandeling van psychiatrische patiënten met een licht verstandelijke beperking? Kom dan werken op één van de twee klinische afdelingen van VGGNet, op het terrein van GGNet in Warnsveld.


Gelderland
VGGNet- Warnsveld
32-36 uur

Verpleegkundig specialist FACT Zutphen

Binnen ambulant Zutphen zijn wij voor het FACT-team op zoek naar een verpleegkundig specialist.


Gelderland
Zutphen- Post Zutphen
32-36 uur

Sociaal Psychiatrisch verpleegkundige FACT Zutphen

Binnen ambulant Zutphen zijn wij voor het FACT-team op zoek naar een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige. 


Gelderland
Zutphen- Post Zutphen
32-36 uur

Psychiatrisch Verpleegkundige 2 of 3, Ouderen Achterhoek

Ben jij op je best in onverwachte en hectische situaties? En lijkt jou werken in de ouderenzorg leuk? Dan past werken met de oudere psychiatrische patiënt misschien wel bij jou. Als jij deel wilt uitmaken van een gezellig spontaan team, dan hebben wij ruimte voor meerdere verpleegkundigen zoals jij!


Gelderland
Diverse locaties
24-32 uur

Psychiatrisch verpleegkundige 2

Ben jij een psychiatrisch verpleegkundige die wilt bijdragen aan de herstelgerichte zorg? Bij GGNet de Buurse in Apeldoorn kun je zorgen voor het herstel van patiënten aan de hand van de laatste ontwikkelingen in de ggz.


Gelderland
Apeldoorn- Deventerstraat
32-36 uur

Ervaringsdeskundige/herstelcoach

Hersteld na behandeling van een ontwrichtende psychische crisis en sta je in de startblokken om ook anderen hiermee te helpen?
Dan zoeken wij jou!


Gelderland
Acute Zorg Doetinchem
16 uur

Ervaringsdeskundige/herstelcoach

Hersteld na behandeling van een ontwrichtende psychische crisis en sta je in de startblokken om ook anderen hiermee te helpen? Dan zoeken wij jou!


Gelderland
Apeldoorn- Deventerstraat
24-32 uur

Psychiatrisch verpleegkundige 3

Maak jij werk van herstel?
GGNet zoekt een Verpleegkundige die zorg en psychiatrie weet te combineren.


Gelderland
Apeldoorn- De Linde (Ouderen)
32-36 uur

Leerling MBO Verpleegkunde Deeltijd

Per 1 september 2020 start de opleiding MBO Verpleegkunde Deeltijd. Afdeling Opleidingen van GGNet is op zoek naar enthousiaste: leerlingen MBO Verpleegkunde Deeltijd.


Gelderland
V+V opleidingen
32-36 uur

Leerling HBO Verpleegkunde Deeltijd

Werk jij al in de zorg en wil jij hierin doorgroeien? Wil jij kennis maken met de verschillende afdelingen van GGNet? En ben jij iemand die gemotiveerd is om hiervoor een opleiding te volgen? Dan zijn wij op zoek naar jou! GGNet is namelijk op zoek naar een enthousiaste leerling hbo-verpleegkunde!


Gelderland
V+V opleidingen
32-36 uur

Psychiatrisch verpleegkundige (Beschermd wonen)

In het werk van een verpleegkundige is geen dag hetzelfde en dat maakt het werken juist leuk! Jij werkt als woonbegeleider op de Lombartsteeg in Zutphen en vindt het leuk om dit af te wisselen met ambulante woonbegeleiding.
Net als wij, kijk jij naar datgene wat onze cliënten nog wel kunnen. Denken in mogelijkheden, voor hen, maar ook voor jezelf.


Gelderland
Zutphen- Lombardsteeg (Woonzorg)
32 uur