Direct naar:

Werken als verpleegkundige

 Als verpleegkundige bij GGNet ben je de spin in het web. Je voert het verpleegplan uit, verricht verpleegtechnische handelingen en voert individuele of groepsgerichte activiteiten uit. Voor onze verpleegkundige zijn er verschillende doorleer- en doorgroei mogelijkheden. 

Dit is GGNet

  • Vooruitstrevend: voorloper in Nederland op het gebied van herstelgerichte zorg.
  • Sociaal: we denken niet in ketens maar in netwerken.
  • Zelfkritisch: we voeren zo’n 1.000 herdiagnoses per jaar uit.
  • Twee locaties met het predicaat TOPGGz (Scelta Apeldoorn en Amarum Zutphen).
man en vrouw in gesprek

Waarom werken bij GGNet?

GGNet biedt een groot en divers zorgaanbod in de basis en specialistische ggz, waardoor je op verschillende terreinen ervaring kunt opdoen en constant nieuwe uitdagingen kunt aangaan. Zo hebben we specialistische afdelingen voor forensische psychiatrie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, jeugd en ouderen, maar ook veel ambulante teams.

Als dé ggz-instelling van Gelderland vind je bovendien een aantrekkelijke woonomgeving met veel ruimte en rust.

Maar waar we het meest trots op zijn, is ons geweldige team van collega’s die er altijd voor elkaar zijn. Daarom werk je bij GGNet.

twee mannen

Dit kun je doen

Als verpleegkundige verzorg je diagnostiek en behandeling van onze patiënten, je levert een bijdrage aan onderzoek, ontwikkeling en innovatie en regisseert het zorgproces. Ook geef je intensieve neuropsychologische behandelingen om patiënten op gestructureerde wijze te helpen bij veranderingen in gedrag en beleving, zodat hun functioneren en de kwaliteit van hun leven verbetert.

Dame aan bureau

Jobalert

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Vacatures

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Jeugd

Neem jij graag initiatief en wil je bijdragen aan de verbetering van de zorg voor onze psychiatrische patiënten? Heb jij affiniteit met jeugd en wil je samen met hen werken aan herstel? Voor de locatie Doetinchem en Zevenaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige.


Gelderland
Doetinchem- Jeugd
32 uur

Verpleegkundige Jongvolwassenen – Flexbureau

Ben jij een Verpleegkundige en Agoog die graag flexibel werkt? Binnen het Flexbureau zijn we voor de afdeling KID Apeldoorn op zoek naar een Verpleegkundige of Agoog voor 24 uur die het team komt versterken.Diverse locaties
24+ uur

Psychiatrisch verpleegkundige 3 + coördinator

GGNet is binnen de divisie Specialismen Ouderenpsychiatrie op zoek naar een enthousiaste seniorverpleegkundige voor de Voortgezette Behandeling Ouderen te Apeldoorn.Apeldoorn- Voortgezette behandeling
32-36 uur uur

Verpleegkundige of Agoog Acute Deeltijd - Flexbureau

Ben jij een Verpleegkundige, Agogische medewerker of GGZ-agoog die graag flexibel werkt? Binnen het Flexbureau zijn we voor de afdeling Acute Deeltijd Doetinchem op zoek naar een collega voor 24 uur die het team in ieder geval komt versterken in de periode van juni t/m november 2021.Diverse locaties
24 uur

Verpleegkundige Nachtdiensten - Flexbureau

Ben jij een verpleegkundige die graag flexibel werkt? Binnen GGNet ga je aan de slag als professional voor specialistische zorg op verschillende afdelingen. We zijn vooral op zoek naar een verpleegkundige die nachtdiensten op (verschillende) afdelingen wil draaien. Diverse locaties
In overleg uur

Psychiatrisch verpleegkundige MBO Ouderen Achterhoek

Ben jij op je best in onverwachte en hectische situaties? En lijkt jou werken in de ouderenzorg leuk? Dan past werken met de oudere psychiatrische patiënt misschien wel bij jou. Als jij deel wilt uitmaken van een gezellig spontaan team wat volop in ontwikkeling is, dan hebben wij ruimte voor meerdere verpleegkundigen zoals jij!


Gelderland
Ouderen Achterhoek
24-32 uur

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Eetstoornissen

Heb je interesse in een boeiende baan bij GGNet? Amarum, expertisecentrum voor eetstoornissen, zoekt een enthousiaste Sociaal Psychiatrische Verpleegkundige die het team wil komen versterken.


Gelderland
Amarum- Zutphen
24 uur

Verpleegkundige of GGZ-agoog, Flexbureau

Ben jij een verpleegkundige of GGZ-agoog die graag flexibel werkt? Binnen GGNet ga je aan de slag als professional voor specialistische zorg op verschillende afdelingen.


Gelderland
Diverse locaties
In overleg uur

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige/Triagist

De crisisdienst is op zoek naar een nieuwe collega, Sociaal psychiatrisch verpleegkundige.


Gelderland
Behandeling & Verblijf
24 uur

HBO-Verpleegkundige crisisdienst

Ben je als HBO verpleegkundige toe aan een leuke uitdagende en afwisselende baan?


Gelderland
Acute Zorg Apeldoorn
24-28 uur

Verzorgende IG

Ben jij die verzorgende IG die zorg en psychiatrie weet te combineren, die mogelijkheden ziet waar anderen beperkingen zien? Durf jij buiten de gebaande paden te treden en ben je creatief in het vinden van oplossingen? Kun je goed samenwerken vanuit een herstelgerichte gedachte en ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het meest optimale behandelmilieu voor deze doelgroep? Dan is deze uitdaging jou wellicht op het lijf geschreven!


Gelderland
Weerd - IVB Warnsveld
28 uur

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) Basis GGZ

Ben jij SPV’er en lijkt het jou leuk om cliënten te begeleiden aan de hand van hun hulpvraag en hierbij te werken vanuit de positieve psychologie? Dan hopen wij jou welkom te heten als nieuw lid van team Bas Zevenaar.


Gelderland
Bas Zevenaar
24-32 uur

HBO-Verpleegkundige Basis GGZ

Ben jij HBO-V’er en lijkt het jou leuk om cliënten te begeleiden aan de hand van hun hulpvraag en hierbij te werken vanuit de positieve psychologie? Dan hopen wij jou welkom te heten als nieuw lid van team Bas Zevenaar.


Gelderland
Bas Zevenaar
24-32 uur

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) Basis GGZ

Bas Apeldoorn zoekt een nieuwe collega! wij hebben ruimte voor een  Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen die zich in willen zetten om de basis GGZ verder op de kaart te zetten binnen ons verzorgingsgebied. Gaat jouw hart sneller kloppen van e-Health en innovatie in de basis GGZ? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Gelderland
Bas Apeldoorn
16-32 uur

Psychiatrisch verpleegkundige HIC & IVB

Ben jij een psychiatrisch verpleegkundige die wilt bijdragen aan de herstelgerichte zorg? Bij GGNet de Buurse in Apeldoorn kun je zorgen voor het herstel van patiënten aan de hand van de laatste ontwikkelingen in de ggz.


Gelderland
Apeldoorn- Deventerstraat
32-36 uur

ATAS functionaris (interne vacature)

Ben jij díe gepassioneerde hulpverlener die staat voor contact, ook in spannende en stressvolle situaties? Ben je voor het behouden van autonomie voor zowel patiënt als collega’s en wil je verplichte zorg zoveel mogelijk voorkomen? Durf je kritisch en creatief te zijn? Bruis je van de ideeën en ga je uitdagingen niet uit de weg? Dan zoeken wij jou!

Iedereen heeft contact nodig, verbinding met de ander. Presentie en nabijheid zijn essentieel om ook in spannende situaties het contact te kunnen aangaan of behouden. Dit geldt zowel voor ambulant als klinisch contact.ATAS
20% van je contr uur

Opleidingsplek tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Wil jij als verpleegkundige je blijven ontwikkelen en doorgroeien in de sociale psychiatrie? Dan is de opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige wat voor jou!
Wij zijn op zoek naar verpleegkundige die interesse hebben in het ambulante werkveld en complexe patiëntenzorg.GGNet Opleidingen
32-36 uur

Psychiatrisch verpleegkundige- Intensieve Vervolg Behandeling

IVB-Warnsveld (Intensieve Vervolg behandeling) is op zoek naar een verpleegkundige die zorg en psychiatrie weet te combineren.
Ben jij een samenwerker met een open en positieve instelling die bovendien goed out-of-the-box kan denken?


Gelderland
Weerd - IVB Warnsveld
32 uur

Agogisch medewerker (Woonbegeleider)

In het werk van een Woonbegeleider is geen dag hetzelfde en dat maakt het werken juist leuk! Jij werkt op de Huberroos in Doetinchem. Net als wij, kijk jij naar datgene wat onze cliënten nog wel kunnen. Denken in mogelijkheden, voor hen, maar ook voor jezelf.


Gelderland
Doetinchem- Huberroos (woonzorg)
24 uur

Psychiatrisch verpleegkundige (woonbegeleider)

In het werk van een verpleegkundige is geen dag hetzelfde en dat maakt het werken juist leuk! Jij werkt als woonbegeleider op de Huberroos in Doetinchem. Net als wij, kijk jij naar datgene wat onze cliënten nog wel kunnen. Denken in mogelijkheden, voor hen, maar ook voor jezelf.


Gelderland
Doetinchem- Huberroos (woonzorg)
24 uur

Agogisch medewerker IVB Warnsveld

VB-Warnsveld (Intensieve Vervolg behandeling) is op zoek naar een verpleegkundige die zorg en psychiatrie weet te combineren.
Ben jij een samenwerker met een open en positieve instelling die bovendien goed out-of-the-box kan denken?IVB Warnsveld
28-32 uur

Agogisch medewerker (Herstel en Stabilisatie Team)

Team HST (Herstel en Stabilisatie Team) binnen de Meent is op zoek naar een nieuwe collega!
 

 

 


Gelderland
Warnsveld- De Meent
32-36 uur

Psychiatrisch verpleegkundige (Herstel en Stabilisatie Team)

Team HST (Herstel en Stabilisatie Team) binnen de Meent is op zoek naar een nieuwe collega!


Gelderland
Warnsveld- De Meent
32-36 uur