Werken als verpleegkundige

 Als verpleegkundige bij GGNet ben je de spin in het web. Je voert het verpleegplan uit, verricht verpleegtechnische handelingen en voert individuele of groepsgerichte activiteiten uit. Voor onze verpleegkundige zijn er verschillende doorleer- en doorgroei mogelijkheden. 

Dit is GGNet

  • Vooruitstrevend: voorloper in Nederland op het gebied van herstelgerichte zorg.
  • Sociaal: we denken niet in ketens maar in netwerken.
  • Zelfkritisch: we voeren zo’n 1.000 herdiagnoses per jaar uit.
  • Twee locaties met het predicaat TOPGGz (Scelta Apeldoorn en Amarum Zutphen).
man en vrouw in gesprek

Waarom werken bij GGNet?

GGNet biedt een groot en divers zorgaanbod in de basis en specialistische ggz, waardoor je op verschillende terreinen ervaring kunt opdoen en constant nieuwe uitdagingen kunt aangaan. Zo hebben we specialistische afdelingen voor forensische psychiatrie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, jeugd en ouderen, maar ook veel ambulante teams.

Als dé ggz-instelling van Gelderland vind je bovendien een aantrekkelijke woonomgeving met veel ruimte en rust.

Maar waar we het meest trots op zijn, is ons geweldige team van collega’s die er altijd voor elkaar zijn. Daarom werk je bij GGNet.

twee mannen

Dit kun je doen

Als verpleegkundige verzorg je diagnostiek en behandeling van onze patiënten, je levert een bijdrage aan onderzoek, ontwikkeling en innovatie en regisseert het zorgproces. Ook geef je intensieve neuropsychologische behandelingen om patiënten op gestructureerde wijze te helpen bij veranderingen in gedrag en beleving, zodat hun functioneren en de kwaliteit van hun leven verbetert.

Dame aan bureau

Jobalert

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Vacatures

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Neem jij graag initiatief en wil je bijdragen aan de verbetering van de zorg voor onze psychiatrische patiënten? Heb jij affiniteit met jeugd en wil je samen met hen werken aan herstel? Voor de locatie Doetinchem en Zevenaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige.


Gelderland
Doetinchem- Jeugd
32 uur

Psychiatrisch verpleegkundige expertise LVB

In het werk als psychiatrisch verpleegkundige op de kliniek VGGNet werk je met een ontwapenende doelgroep en is geen dag hetzelfde.


Gelderland
VGGNet- Warnsveld
24-36 uur

Verpleegkundig specialist FACT Zutphen

Binnen ambulant Zutphen zijn wij voor het FACT-team op zoek naar een verpleegkundig specialist. Je draagt je steentje bij aan de verbetering van de zorg voor onze psychiatrische patiënten in een ambulante setting. Herstelgericht werken binnen het netwerk van de patiënt is momenteel het centrale thema waarmee jij aan de slag mag gaan!


Gelderland
Ambulant Zutphen
32-36 uur

Senior Verpleegkundige Ouderen

Toe aan een nieuwe uitdaging als Senior Verpleegkundige? Binnen GGNet Ouderen ligt de uitdaging in het werken met een complexe doelgroep en daarbij een grote verscheidenheid aan problematiek. Een combinatie met somatiek en een psychiatrisch ziektebeeld. Om dit te kunnen doen is jouw expertise nodig op deze dynamisch afdeling! Ga jij met het team de uitdaging aan om de juiste zorg te leveren aan deze mooie doelgroep? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!


Gelderland
Doetinchem- RGC
32-36 uur

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Ambulant Zutphen

Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige draag je je steentje bij aan de verbetering van de zorg voor onze psychiatrische patiënten in een ambulante setting.Samen bieden wij met het ambulante team outreachende hulp aan patiënten met een ernstige psychiatrische aandoening.Ambulant Zutphen
32 uur

Systeemtherapeut

In het werk als systeemtherapeut bij VGGNet durf jij, net als ons, af te wijken van de gebaande paden om de behandelingen vorm te geven. In het multidisciplinaire team werk jij intensief samen waarbij wij gebruik maken van elkaars talenten.


Gelderland
VGGNet- Warnsveld
24-32 uur

Forensisch agogisch medewerker De Boog

In het werk als agogisch medewerker is geen dag hetzelfde op de Boog in Warnsveld. In dit expertisecentrum voor forensische psychiatrie werk jij nauw samen met collega's uit het multidisciplinaire team. Jij kijkt, samen met ons, naar de mogelijkheden van de patiënt om zo te werken aan herstel.


Gelderland
Warnsveld- De Boog
24-36 uur

Forensisch verpleegkundige HBO De Boog

In het werk als HBO verpleegkundige is geen dag hetzelfde op de Boog in Warnsveld. In dit expertisecentrum voor forensische psychiatrie werk jij nauw samen met collega's uit het multidisciplinaire team. Jij kijkt, samen met ons, naar de mogelijkheden van de patiënt om zo te werken aan herstel.


Gelderland
Warnsveld- De Boog
24-36 uur

Forensisch verpleegkundige MBO De Boog

In het werk als agogisch medewerker is geen dag hetzelfde op het de Boog in Warnsveld. In dit expertisecentrum voor forensische psychiatrie werk jij nauw samen met collega's uit het multidisciplinaire team. Jij kijkt, samen met ons, naar de mogelijkheden van de patiënt om zo te werken aan herstel.


Gelderland
Warnsveld- De Boog
24-36 uur

Leerling MBO Verpleegkunde Deeltijd

Per 1 februari 2021 start de opleiding MBO Verpleegkunde Deeltijd. Wil jij kennis maken met de verschillende afdelingen van GGNet? Afdeling Opleidingen van GGNet is op zoek naar enthousiaste: leerlingen MBO Verpleegkunde Deeltijd.
32-36 uur

Leerling HBO Verpleegkunde Deeltijd

Het diploma HBO Verpleegkunde is een goede basis om te werken binnen de klinische-, transmurale-, deeltijd- en ambulante settingen binnen GGNet of om eventueel verder te studeren voor de opleiding Verpleegkundig Specialist, Master Advanced Nursing Practice, Praktijk Ondersteuner Huisartsen GGZ of Verplegingswetenschappen.

Afdeling Opleidingen van GGNet is op zoek naar enthousiaste leerlingen voor de HBO-Verpleegkunde Deeltijd!
32-36 uur

Psychiatrisch verpleegkundige (High Intensive Care)

Ben jij een psychiatrisch verpleegkundige die wilt bijdragen aan de herstelgerichte zorg? Bij GGNet de Buurse in Apeldoorn kun je zorgen voor het herstel van patiënten aan de hand van de laatste ontwikkelingen in de ggz.


Gelderland
Apeldoorn- Deventerstraat
32-36 uur

Verpleegkundige of GGZ-agoog, Flexbureau

Ben jij een verpleegkundige of GGZ-agoog die graag flexibel werkt? Binnen GGNet ga je aan de slag als professional voor specialistische zorg op verschillende afdelingen.


Gelderland
Diverse locaties
In overleg uur

Psychiatrisch Verpleegkundige MBO-V, Ouderen Achterhoek

Ben jij op je best in onverwachte en hectische situaties? En lijkt jou werken in de ouderenzorg leuk? Dan past werken met de oudere psychiatrische patiënt misschien wel bij jou. Als jij deel wilt uitmaken van een gezellig spontaan team, dan hebben wij ruimte voor meerdere verpleegkundigen zoals jij!


Gelderland
Diverse locaties
24-32 uur

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige/Triagist

De crisisdienst is op zoek naar een nieuwe collega, Sociaal psychiatrisch verpleegkundige.


Gelderland
Behandeling & Verblijf
24 uur

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Ambulant Apeldoorn

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij Ambulant Apeldoorn Noord is geen dag hetzelfde. Jij werkt samen met jouw cliënten en diens omgeving aan herstel. Door sociale en medische interventies kunnen jouw cliënten in hun eigen omgeving blijven wonen! Naast de cliëntenzorg ben jij betrokken bij de opbouw van een nieuw team die openstaat voor jouw ervaring en kennis.Ambulant Apeldoorn
24-36 uur