Werken als verpleegkundige

 Als verpleegkundige bij GGNet ben je de spin in het web. Je voert het verpleegplan uit, verricht verpleegtechnische handelingen en voert individuele of groepsgerichte activiteiten uit. Voor onze verpleegkundige zijn er verschillende doorleer- en doorgroei mogelijkheden. 

Dit is GGNet

  • Vooruitstrevend: voorloper in Nederland op het gebied van herstelgerichte zorg.
  • Sociaal: we denken niet in ketens maar in netwerken.
  • Zelfkritisch: we voeren zo’n 1.000 herdiagnoses per jaar uit.
  • Twee locaties met het predicaat TOPGGz (Scelta Apeldoorn en Amarum Zutphen).
man en vrouw in gesprek

Waarom werken bij GGNet?

GGNet biedt een groot en divers zorgaanbod in de basis en specialistische ggz, waardoor je op verschillende terreinen ervaring kunt opdoen en constant nieuwe uitdagingen kunt aangaan. Zo hebben we specialistische afdelingen voor forensische psychiatrie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, jeugd en ouderen, maar ook veel ambulante teams.

Als dé ggz-instelling van Gelderland vind je bovendien een aantrekkelijke woonomgeving met veel ruimte en rust.

Maar waar we het meest trots op zijn, is ons geweldige team van collega’s die er altijd voor elkaar zijn. Daarom werk je bij GGNet.

twee mannen

Dit kun je doen

Als verpleegkundige verzorg je diagnostiek en behandeling van onze patiënten, je levert een bijdrage aan onderzoek, ontwikkeling en innovatie en regisseert het zorgproces. Ook geef je intensieve neuropsychologische behandelingen om patiënten op gestructureerde wijze te helpen bij veranderingen in gedrag en beleving, zodat hun functioneren en de kwaliteit van hun leven verbetert.

Dame aan bureau

Jobalert

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Vacatures

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Neem jij graag initiatief en wil je bijdragen aan de verbetering van de zorg voor onze psychiatrische patiënten? Heb jij affiniteit met jeugd en wil je samen met hen werken aan herstel? Voor de locatie Doetinchem en Zevenaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige.


Gelderland
Doetinchem- Jeugd
32 uur

Psychiatrisch verpleegkundige 2

Neem jij graag initiatief en wil je graag bijdragen aan de doorontwikkeling van de behandeling van psychiatrische patiënten met een licht verstandelijke beperking? Kom dan werken op één van de twee klinische afdelingen van VGGNet, op het terrein van GGNet in Warnsveld.


Gelderland
VGGNet- Warnsveld
32-36 uur

Verpleegkundig specialist FACT Zutphen

Binnen ambulant Zutphen zijn wij voor het FACT-team op zoek naar een verpleegkundig specialist.


Gelderland
Zutphen- Post Zutphen
32-36 uur

Sociaal Psychiatrisch verpleegkundige FACT Zutphen

Binnen ambulant Zutphen zijn wij voor het FACT-team op zoek naar een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige. 


Gelderland
Zutphen- Post Zutphen
32-36 uur

Forensisch Psychiatrisch verpleegkundige

In het werk als psychiatrisch verpleegkundige heb jij aandacht voor de verhalen van onze patiënten. Binnen het Expertisecentrum voor forensische psychiatrie, werk jij nauw samen met jouw collega’s op De Boog in Warnsveld. Maatwerk bieden aan jouw patiënten en het snelle schakelen binnen de Boog; daar word jij blij van!


Gelderland
Warnsveld- De Boog
24-36 uur

Forensisch psychiatrisch verpleegkundige

Jij werkt nauw samen met een multidisciplinair team binnen het Expertisecentrum voor forensische psychiatrie, De Boog in Warnsveld. Jij hebt als verpleegkundige in dit team inbreng in forensische risicotaxaties en het opstellen van signaleringsplannen. Net als ons zie jij dat structuur bieden, maar ook zeker aandacht hebben voor het verhaal, als belangrijke kern in jouw werkzaamheden.


Gelderland
Warnsveld- De Boog
28-36 uur

HBO-Verpleegkundige FACT

Heb jij veel affiniteit met het werken met EPA-patiënten of wil jij deze ervaring graag op doen in een ambulante setting? Dat kan bij ons tijdens het zwangerschapsverlof van onze HBO-v'er in de periode van december tot mei 2021!


Gelderland
Winterswijk- RGC
32-36 uur

Forensisch psychiatrisch verpleegkundige

In het werk als forensisch psychiatrisch verpleegkundige is geen dag hetzelfde op de Boog in Warnsveld. In een multidisciplinair team krijg jij de kans om jouw expertise in te zetten in forensische risicotaxaties en in het opstellen van signaleringsplannen. Jij bent coördinerend begeleider waarbij jij naast structuur bieden, ook aandacht heb voor het verhaal van jouw patiënt.


Gelderland
Warnsveld- De Boog
28-36 uur

Agogisch medewerker

In het werk als agogisch medewerker is geen dag hetzelfde op het de Boog in Warnsveld. In dit expertisecentrum voor forensische psychiatrie werk jij nauw samen met collega's uit het multidisciplinaire team. Jij kijkt, samen met ons, naar de mogelijkheden van de patiënt om zo te werken aan herstel. 


Gelderland
Warnsveld- De Boog
28-36 uur

Psychiatrisch Verpleegkundige 2 of 3, Ouderen Achterhoek

Ben jij op je best in onverwachte en hectische situaties? En lijkt jou werken in de ouderenzorg leuk? Dan past werken met de oudere psychiatrische patiënt misschien wel bij jou. Als jij deel wilt uitmaken van een gezellig spontaan team, dan hebben wij ruimte voor meerdere verpleegkundigen zoals jij!


Gelderland
Diverse locaties
24-32 uur

Psychiatrisch verpleegkundige (High Intensive Care)

Ben jij een psychiatrisch verpleegkundige die wilt bijdragen aan de herstelgerichte zorg? Bij GGNet de Buurse in Apeldoorn kun je zorgen voor het herstel van patiënten aan de hand van de laatste ontwikkelingen in de ggz.


Gelderland
Apeldoorn- Deventerstraat
32-36 uur

Verpleegkundige of GGZ-agoog, Flexbureau

Ben jij een verpleegkundige of GGZ-agoog die graag flexibel werkt? Binnen GGNet ga je aan de slag als professional voor specialistische zorg op verschillende afdelingen.


Gelderland
Diverse locaties
In overleg uur

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige/Triagist

De crisisdienst is op zoek naar een nieuwe collega, Sociaal psychiatrisch verpleegkundige.


Gelderland
Behandeling & Verblijf
24 uur

Psychiatrisch verpleegkundige - nachtdienst

Ben jij een verpleegkundige en werk jij het liefste 's nachts? Vind jij het leuk om de zorg en psychiatrie te combineren en om samen te werken aan herstel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze locatie in Zutphen zijn wij op zoek naar een verpleegkundige voor 16 tot 24 uur per week.


Gelderland
Acute Zorg Zutphen
16-24 uur

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Ambulant Apeldoorn

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij Ambulant Apeldoorn Noord is geen dag hetzelfde. Jij werkt samen met jouw cliënten en diens omgeving aan herstel. Door sociale en medische interventies kunnen jouw cliënten in hun eigen omgeving blijven wonen! Naast de cliëntenzorg ben jij betrokken bij de opbouw van een nieuw team die openstaat voor jouw ervaring en kennis.Ambulant Apeldoorn
24-36 uur

Geestelijk verzorger

GGNet is dé specialist voor mensen met psychische problemen én voor hun naasten. Met het behandelteam en de naasten willen we de patiënt graag verder helpen en verbindingen weer herstellen.

Het team Dienst Geestelijke Verzorging zoekt in verband met pensionering en herverdeling in bestaande dienstverbanden één nieuwe collega ! De Dienst Geestelijke Verzorging is een dynamische team met hart voor de cliënten en oog voor vakinhoudelijke ontwikkelingen en innovaties.


Gelderland
Warnsveld- Dienst Geestelijke Verzorging
20 uur

Geestelijk verzorger (Christelijk)

GGNet is dé specialist voor mensen met psychische problemen én voor hun naasten. Met het behandelteam en de naasten willen we de patiënt graag verder helpen en verbindingen weer herstellen.

Het team Dienst Geestelijke Verzorging zoekt in verband met pensionering en herverdeling in bestaande dienstverbanden één nieuwe collega! De Dienst Geestelijke Verzorging is een dynamische team met hart voor de cliënten en oog voor vakinhoudelijke ontwikkelingen en innovaties.


Gelderland
Warnsveld- Dienst Geestelijke Verzorging
24 uur