Anorexia   meisje

Maak werk van herstel

Vacatures

Psychiater Polikliniek

Ben jij een energieke en bevlogen psychiater? Binnen het multidisciplinaire team Ambulant Kortdurende Zorg Zutphen werk je samen met je collega-psychiater aan de beste zorg voor onze patiënten en vervul je tegelijkertijd een belangrijke adviserende rol.

Psychiaters
Zutphen
24-36 uur

GZ-Psycholoog Poli Complex Trauma

Heb je interesse in een baan bij Poli Complex trauma? Dan is hier je kans! Want GGNet is binnen de zorgeenheid Poli Complex Trauma, op zoek naar een enthousiaste GZ psycholoog die bij ons wil komen werken.

Behandelaren

24 uur

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde psychiatrisch verpleegkundige? Bij GGNet de Buurse in Apeldoorn kun je binnen de zorgeenheid Behandeling en Verblijf zorgen voor het herstel van patiënten aan de hand van de laatste ontwikkelingen in de ggz.

Verpleegkundigen en begeleiders
Apeldoorn
32-36 uur

Wij zijn GGNet

Speel video

Werken bij GGNet

GGNet is de toonaangevende ggz-dienstverlener in Gelderland. Wij geloven dat de geestelijke gezondheidszorg beter en goedkoper kan, door een sterkere focus op herstel. Door echt contact te maken en de verbinding tussen een patiƫnt en zijn omgeving te herstellen, is er nog een wereld te winnen. Dat vraagt om medewerkers met een open blik, die vanuit hun intrinsieke motivatie willen pionieren.