Zorg voor uzelf

De maatregelen in strijd tegen het coronavirus zorgen voor vele veranderingen en ook onzekerheid. U weet niet hoe lang het gaat duren. U maakt zich misschien zorgen over uw eigen gezondheid en die van naasten. Het kan ook invloed hebben op uw toekomst: uw baan, studie, financiën en uw sociale leven. Dit kan onder andere stress en angst veroorzaken. Met de modules in het GGNet Karify Zelfhulpprogramma krijgt u hulp, tips en informatie. Dit kan u helpen om, juist in deze tijd, goed voor uzelf te zorgen.

Hoe werkt het?

Dit programma is geschikt voor iedereen die klachten wil voorkomen of klachten wil verminderen. Het programma is zo gemaakt dat u zelfstandig aan de slag kunt. U krijgt toegang tot verschillende modules. Deze helpen onder andere met ontspannen, afleiding zoeken, goed slapen, bewegen, minder piekeren en structuur aanbrengen in uw dag. Om zo minder (corona)stress te ervaren. 

Bekijk hier alle modules en start direct

Twee meisjes kijken op telefoon

Komt u er niet uit?

Zelfhulpmodules kunnen u helpen. Komt u er niet uit of is dit onvoldoende dan kunt u altijd contact opnemen met ons voor hulp.

Neem contact met ons op

Twee mannen aan tafel

Tips

We realiseren ons dat omgaan met de maatregelen die getroffen worden in de strijd tegen het Coronavirus niet altijd makkelijk is. Het zijn ingrijpende veranderingen. We adviseren iedereen vooral om erover in contact te blijven. 

Lees hier enkele tips over wat u kunt doen of waar u extra hulp kunt krijgen in deze tijden

Chat

We bieden met de chat een extra steun aan patiënten en hun naasten. Hebt u, naast het contact met uw behandelaar, behoefte aan een praatje? Dan kunt u op dinsdagmiddag en donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.30 uur chatten met een ervaringsdeskundige van GGNet.

Lees hier meer over de chat

Bas Basis GGZ

Bas is er voor iedereen vanaf achttien jaar die te maken heeft met lichte tot matig ernstige psychische klachten. Ook in deze tijd kunt u bij Bas terecht, er zijn geen wachttijden.

 

Ga naar de website van Bas