Wat we doen

We onderscheiden in algemene zorgprogramma vijf fasen:  diagnostiek en indicatiestelling, remissiegerichte behandeling, stabilisatiegerichte behandeling (kort en lang) en terugvalpreventie. Voor alle fasen geldt dat er naast de patiënt en diens directe steunsysteem, ook vaak samenwerking met andere specialisten in het ouderennetwerk nodig is.

Behandeling wordt geboden vanuit de ambulante teams van GGNet Ouderen. Wanneer het nodig is, is een klinische opname mogelijk. De behandeling kan ook opgeschaald worden naar academische patiëntenzorg of we weten de weg naar samenwerking hierin: er worden innovatieve en intensieve behandelmethoden aangeboden, vastgelopen behandelingen van binnen en buiten GGNet worden overgenomen en er worden second opinions verricht.

Waar we zitten

GGNet Ouderen biedt in de regio’s Apeldoorn/Zutphen en de Achterhoek/De Liemers zorgprogramma van 2e en 3e lijns diagnostiek, advies en behandeling (inclusief BGGZ chronisch).

Hoe we werken

Binnen GGNet Ouderen werken we met verschillende teams. Elk team kent zijn eigen specialisme. Klik op het team voor meer informatie. 

Verhalen van onze medewerkers

Benieuwd hoe het is om te werken bij GGNet Ouderen? Onze medewerkers vertellen het je zelf.

Lees meer over werken bij GGNet Ouderen

Wil je meer weten over werken bij GGNet Ouderen?

Vacatures GGNet Ouderen