Direct naar:

Locaties

Zutphen - RGC

Den Elterweg 75
7207 AE Zutphen

Zevenaar - RGC

Hunneveldweg 14
6903 ZN Zevenaar

Winterswijk - RGC

Beatrixpark 1
7101 BN Winterswijk

Groenlo - Ouderen

Ziekenhuisstraat 14
7141 AN Groenlo

Doetinchem - RGC

RGC, Kruisbergseweg 29
7009 BL Doetinchem

Apeldoorn - RGC

RGC, Albert Schweitzerlaan 31 K
7334 DZ Apeldoorn

Nieuws

25 maart 2022

Mentale gezondheid is een belangrijke factor van oud worden op een goede manier

Een team van het Experticecentrum Ouderen van GGNet heeft enthousiast als gastredacteur gewerkt aan het themanummer ‘ouderen’ van de NVGP (Nederlandse vereniging voor groepsdynamica en groepspsychotherapie (NVGP)).

15 februari 2022

Integrale zorg werkt bij ouderen met een depressie

Sanne Wassink heeft onderzocht welke type interventies het functioneren van ouderen met een depressie kunnen verbeteren. Er is in deze literatuurstudie onderscheid gemaakt in medicatie, psychologische behandeling, beweging en geïntegreerde zorg. De conclusie is dat geïntegreerde zorg (collaborative care) het beste werkt om functioneren te verbeteren bij ouderen met een depressie. Haar artikel is gepubliceert in het internationaal verpleegkundig tijdschrift. 

15 december 2021

GGNet en Riwis Zorg & Welzijn intensiveren samenwerking

GGNet en Riwis Zorg & Welzijn tekenen een overeenkomst om de samenwerking tussen beide organisaties verder te intensiveren en verbeteren. Beide partijen werken al langere tijd en regelmatig samen in de regio Apeldoorn ten behoeve van mensen met ernstige psychische aandoeningen.

10 november 2021

Het nieuwe GGNet magazine is uit!

Deze week verschijnt het nieuwe GGNet-magazine 2021-2022. Een nieuwe editie met verschillende onderwerpen uit alle regio’s en onderdelen van GGNet. Een groot aantal van onze medewerkers komt in dit magazine aan het woord, over gelukkig en gezond leven in de Achterhoek, de rookvrije ggz, de terreinvisie Warnsveld, bootcampen, de kwaliteitsaudit van afgelopen zomer, bewegen en depressie, het zorgprestatiemodel, wandelen met een vrijwilliger en nog veel meer.