GGNet Ouderen

Binnen onze organisatie richt GGNet Ouderen zich speciaal op de oudere patiënt. Als oudere (60-80 jaar of 80+) krijgt u vaak te maken met bijzondere problemen. U kunt lichamelijke klachten krijgen, maar u krijgt ook te maken met een veranderende positie in uw gezin, familie en de maatschappij. Vaak verliest u in deze periode ook geliefden. Dat kan ook psychische problemen met zich meebrengen.

GGNet: gespecialiseerd in ouderen

GGNet Ouderen vindt het belangrijk om de zelfredzaamheid en de eigen regie van de oudere patiënt met psychische problemen zoveel te versterken. Samen met u werken we aan uw herstel en zorgen we ervoor dat u optimaal functioneert. Daarbij kijken we natuurlijk goed naar uw mogelijkheden en beperkingen. Als u twijfelt of er iets met u aan de hand is, of wat een goede behandeling voor u is, kunt u met uw huisarts overleggen. GGNet Ouderen kan helpen om in kaart te brengen hoe ernstig de klachten zijn en wat u eraan kunt doen. En zo nodig kunnen wij u dan gericht behandelen.

Handen in elkaar gevouwen

Hoe kan GGNet mij helpen?

Iedereen heeft wel eens een periode dat het niet zo goed gaat. Erger wordt het wanneer de klachten uw dagelijks leven in de weg gaan zitten. Als het niet lukt om zelfstandig uw probleem op te lossen, kunnen wij u helpen. Psychische klachten komen veel voor bij mensen, dus ook bij ouderen. Vraagt u zich ook wel eens af wanneer u met uw klachten en problemen naar een hulpverlener moet gaan? Bij GGNet hebben we gespecialiseerde teams speciaal voor ouderen. GGNet gelooft in herstel voor iedereen. Soms gaat uw ziekte misschien niet over, maar kunt u wel beter leren hoe ermee om te gaan. Ook op oudere leeftijd. Met de juiste behandeling is veel meer herstel mogelijk dan vaak wordt gedacht.

Klachten

GGNet behandelt veel verschillende aandoeningen. Onder andere:

Hebt u klachten maar weet u niet precies wat er aan de hand is? En herkent u zich niet in de klachten van somberheid, vergeetachtigheid of angst? GGNet heeft medewerkers die, samen met u, speciaal onderzoek kunnen doen naar uw klachten. 

Wilt u van onze hulp gebruikmaken?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 - 933 4101 (Apeldoorn, Winterswijk, Doetinchem, Zevenaar of Zutphen)

Oma legt iets uit aan kleindochter

Familie

Behandelingen zijn vaker succesvol als de familie en naasten van de patiënt actief bij het herstel betrokken zijn. Wij willen de familie graag goed informeren en bij de behandeling van de patiënt betrekken. Hebt u als familielid zelf een steuntje in de rug nodig? GGNet Preventie biedt daarvoor specifieke ondersteuningDat kan individueel of in een cursus. De ondersteuning is gericht op kinderen en ouders, partners, familieleden en andere mensen die direct betrokken zijn op de patiënt.

Vrouwen met & teken

Expertisecentrum van GGNet Ouderen

NESTOR is het expertisecentrum van GGNet Ouderen. Volgens het academische werkplaats-model verbinden we kennisontwikkeling en patiëntenzorg met elkaar. We werken samen met een aantal universitaire centra en hogescholen.

Man op bank denkt na

Locaties

Apeldoorn - Ouderen

De Linde, Deventerstraat 459
7323 PT Apeldoorn

Meer info

Voortgezette behandeling Ouderen
Kliniek
Deeltijd

Apeldoorn - RGC

RGC, Albert Schweitzerlaan 31
7334 DZ Apeldoorn

Meer info

Volwassenen
Ouderen
Preventie

Doetinchem - RGC

RGC, Kruisbergseweg 29
7009 BL Doetinchem

Meer info

Jeugd en Jongeren (0-23 jaar)
Volwassenen
Ouderen

Groenlo - Ouderen afdeling 'De Wieken'

Ziekenhuisstraat 14
7141 AN Groenlo

Meer info

Ouderen
Kliniek, deeltijd en ambulant

Terborg - Ouderen Kliniek Akkerman

Industrieweg 115
7061 AP Terborg

Meer info

Ouderen vanaf 55 jaar
Voortgezette behandeling

Zevenaar - RGC

Hunneveldweg 14
6903 ZN Zevenaar

Meer info

Ambulant Jeugd, Volwassenen en Ouderen
Secretariaat Preventie

Zutphen - RGC

Den Elterweg 75
7207 AE Zutphen

Meer info

Acute Zorg Volwassenen
Ouderen Ambulant en Deeltijd
Eetstoornissen