Gepubliceerd:

Aanbod Cinemajestic

Gratis naar de film
In 2024 biedt bioscoop Cinemajestic in Zutphen mantelzorgers de gelegenheid gratis naar de film te gaan met hun cliënten. Deze actie geldt op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en donderdag de hele dag (niet in de schoolvakanties).

Ook begeleiders van woongroepen en zorgpersoneel mogen meeprofiteren van deze actie en samen met hun cliënten naar de bioscoop.

Prikkelarme voorstellingen
Ook biedt de bioscoop op één middag in de week prikkelarme voorstellingen aan. Voor mensen die moeite met het verwerken van alle prikkels in het dagelijkse leven. 

Hiervoor kun je op vrijdagmiddag (met uitzondering van schoolvakanties) bij de bioscoop in Zutphen terecht. Dat betekent geen voorfilms en reclames, de film wordt op een zachter volume vertoont en de digitale schermen en achtergrondmuziek in de foyer gaan uit. Bezoekers wordt vriendelijk verzocht zacht te praten. Er zijn oordopjes beschikbaar. En eten en drinken kan alleen in de eetvrije zone in de zaal.

"In de prikkelarme bioscoop voelt een film als een persoonlijke ontmoeting. Geen afleiding, geen overweldigende prikkels - alleen jij en het verhaal."

Cinemajestic