Direct naar:

Locaties

Nieuws

30 mei 2023

Eerstesteenlegging nieuwbouw GGNet Warnsveld

Een bijzondere dag op de bouwplaats van de nieuwe kliniek op de hoofdlocatie van GGNet, Groot Graffel, in Warnsveld! Op vrijdag 26 mei werd hier de eerste steen gelegd door Otwin van Dijk als ambassadeur van 8RHK gezondste regio en Wimar Jaeger als waarnemend burgermeester van Zutphen.

20 april 2023

Open Banendag GGNet Warnsveld - 13 mei

Bij Amarum, De Boog, IVB Warnsveld en VGGNet – Voor verpleegkundigen en agogen. Ben jij op zoek naar een mooie, betekenisvolle nieuwe baan in de ggz? Voor verpleegkundigen, agogen en (persoonlijk) begeleiders openen vier van onze locaties in Warnsveld de deuren op zaterdagmiddag 13 mei: GGNet Amarum, GGNet De Boog, IVB Warnsveld en VGGNet. Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om te werken op deze locaties en welke baanmogelijkheden er voor jou zijn? Meld je dan snel aan voor deze Open Banendag. We verwelkomen je graag!  Gelijk aanmelden

27 maart 2023

Zorgcontracten, reden tot zorg?

Op veel plekken in de media kunt u berichten tegenkomen over de nog niet afgesloten zorgcontracten. U bent in zorg bij GGNet en vraagt u misschien af hoe het zit met de zorgcontracten van GGNet. In dit bericht informeren we u daarover.

2 maart 2023

Succesvolle doorontwikkeling Seeking Safety methode

Binnen Forensisch Psychiatrische Afdeling (FPA) De Boog werd afgelopen jaar de module Seeking Safety geïntroduceerd. Een nieuwe behandelmethode voor forensische patiënten met verslavingsproblemen en traumaklachten. Binnen de kliniek van De Boog werden pilots gedraaid op de opnameafdelingen en een vervolgafdeling van het groepsgerichte cluster. Deze pilots zijn nu afgerond. Een mooi moment om terug te blikken en vooruit te kijken.