Direct naar:

Locaties

Nieuws

15 augustus 2023

Gegevens patiënten zorgvraagtypering

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft aan alle ggz-organisaties gevraagd om gegevens aan te leveren die te maken hebben met de ‘zorgvraagtypering’. De informatie die we moeten aanleveren wordt zodanig versleuteld dat de gegevens niet direct te koppelen zijn aan patiënten. In dit nieuwsbericht lichten we toe wat dit voor u betekent.

27 juni 2023

Van Zorg naar Gezondheid, magazine voor relaties van GGNet

Met gepaste trots presenteren wij het tweede nummer van ‘Van Zorg naar Gezondheid’, het digitale magazine speciaal voor onze relaties. Hierin delen wij de ontwikkelingen rondom de beweging ‘Van Zorg naar Gezondheid’ in ons werkgebied Noord- en Oost-Gelderland.

30 mei 2023

Eerstesteenlegging nieuwbouw GGNet Warnsveld

Een bijzondere dag op de bouwplaats van de nieuwe kliniek op de hoofdlocatie van GGNet, Groot Graffel, in Warnsveld! Op vrijdag 26 mei werd hier de eerste steen gelegd door Otwin van Dijk als ambassadeur van 8RHK gezondste regio en Wimar Jaeger als waarnemend burgermeester van Zutphen.

20 april 2023

Open Banendag GGNet Warnsveld - 13 mei

Bij Amarum, De Boog, IVB Warnsveld en VGGNet – Voor verpleegkundigen en agogen. Ben jij op zoek naar een mooie, betekenisvolle nieuwe baan in de ggz? Voor verpleegkundigen, agogen en (persoonlijk) begeleiders openen vier van onze locaties in Warnsveld de deuren op zaterdagmiddag 13 mei: GGNet Amarum, GGNet De Boog, IVB Warnsveld en VGGNet. Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om te werken op deze locaties en welke baanmogelijkheden er voor jou zijn? Meld je dan snel aan voor deze Open Banendag. We verwelkomen je graag!  Gelijk aanmelden