Direct naar:

Voor wie?

Welkom bij GGNet Jong. Wij zijn er om je te helpen. Zit je niet zo lekker in je vel? Voel je je somber, zie je het soms niet meer zitten? Denk je wel eens dat het niet meer goed gaat komen met je? Heb je veel problemen op school, of ga je niet meer naar school? Heb je het gevoel dat je ouders, je broers en zussen en/of leeftijdsgenoten jou niet meer begrijpen? Heb je problemen met andere kinderen, met je ouders? Of problemen met jezelf? En gaan die problemen niet vanzelf over? Dan kunnen wij je vaak verder helpen. Op deze site vertellen we je hoe. Klik op ‘Jonger dan 18’ of ‘Ouder dan 18’, dan lees je wat we voor je kunnen doen.

Jonger dan 18

Je doet steeds minder samen met vrienden of familie en voelt je somber. Het lukt je niet meer om je problemen met iemand te bespreken. Je hebt problemen die je niet zelf kunt oplossen. Wij kunnen je helpen om te begrijpen wat er aan de hand is. En we kunnen je helpen om je probleem op te lossen.

Meer informatie 

Ouder dan 18

Iedereen heeft wel eens een periode dat het niet zo lekker loopt. Meestal gaat dat vanzelf over. Maar soms blijf je problemen houden, maak je je zorgen en ga je piekeren. Dan kan er meer aan de hand zijn. Het kan goed zijn om eens met iemand te praten. Bij GGNet kennen we de problemen waarmee je te maken kan krijgen, en we weten ook wat we er aan moeten doen.

Meer informatie 

Ouders

Elke ouder wil graag dat het goed gaat met zijn of haar kind. Maar dat gaat niet altijd vanzelf. Sommige kinderen ontwikkelen in de loop van de tijd emotionele klachten, angsten, gedragsproblemen of sociale problemen. Ze ontwikkelen zich anders dan hun leeftijdsgenoten. Wij zijn gespecialiseerd in mentale gezondheid van kinderen en jongeren, en wij hebben ook de methoden in huis om uw kind goed te behandelen.

Meer informatie