Direct naar:

Locaties

Nieuws

28 november 2022

Van Zorg naar Gezondheid, magazine voor relaties van GGNet

Met gepaste trots presenteren wij het eerste nummer van ‘Van Zorg naar Gezondheid’, het digitale magazine speciaal voor onze relaties. Hierin delen wij de ontwikkelingen rondom de beweging ‘Van Zorg naar Gezondheid’ in ons werkgebied Noord- en Oost-Gelderland.

11 oktober 2022

GGNet Jong Apeldoorn reikt uit naar jongeren op de wachtlijst

Een tekort aan regiebehandelaren, uitdijende wachtlijsten, oplopende frustratie – bij ouders, jongeren en ggz-medewerkers. Om wat druk van de ketel te halen, stelde de overheid een SPUK-regeling in: een ‘specifieke uitkering’, bedoeld om de capaciteit in de acute jeugd-ggz tijdelijk te vergroten. GGNet Jong Apeldoorn heeft met deze financiering onder meer een wachtlijstoverbrugging in het leven geroepen.

24 augustus 2022

Monument voor nabestaanden suïcide ontvreemd

Op het GGNet terrein ‘De Wellen’ aan de Deventerstraat in Apeldoorn is – vermoedelijk in de nacht van 13-14 augustus - een bronzen monument ter nagedachtenis aan slachtoffers van suïcide ontvreemd.

18 augustus 2022

Netwerkpilot GiZ: ''De kracht van het netwerk''

Voor jongeren met ernstige problematiek is vaak snelle én meervoudige hulp nodig. Hiermee kan voorkomen worden dat kinderen langdurig uit huis worden geplaatst. Binnen de pilot Geïntegreerde Zorg Jeugd (GiZ) trekt GGNet Jong daarom samen met zes organisaties op om dat te realiseren.