Direct naar:

Locaties

Nieuws

29 augustus 2023

‘Ik wil de zorg verbeteren voor jongeren met genderdysforie’

Fahd el Mouhamadi rondde in de zomer van 2023 zijn opleiding tot verpleegkundig specialist af bij GGNet Jong. Voor zijn masterthesis ‘Sanne wil Bas genoemd worden’ deed hij onderzoek naar genderdysforie en het verbeteren van de zorg aan jongeren die hiermee worstelen.

15 augustus 2023

Gegevens patiënten zorgvraagtypering

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft aan alle ggz-organisaties gevraagd om gegevens aan te leveren die te maken hebben met de ‘zorgvraagtypering’. De informatie die we moeten aanleveren wordt zodanig versleuteld dat de gegevens niet direct te koppelen zijn aan patiënten. In dit nieuwsbericht lichten we toe wat dit voor u betekent.

4 juli 2023

GGNet en Graafschap College samen tegen schooluitval

Het Graafschap College is een groot ROC met locaties in de Achterhoek en de Liemers. Voor studenten die door psychische problemen dreigen uit te vallen, zijn de onderwijsinstelling en GGNet drie jaar geleden gestart met JongLeren.

27 juni 2023

Van Zorg naar Gezondheid, magazine voor relaties van GGNet

Met gepaste trots presenteren wij het tweede nummer van ‘Van Zorg naar Gezondheid’, het digitale magazine speciaal voor onze relaties. Hierin delen wij de ontwikkelingen rondom de beweging ‘Van Zorg naar Gezondheid’ in ons werkgebied Noord- en Oost-Gelderland.