Gepubliceerd:

Op verschillende momenten en manieren wordt hier, in de aanloop naar een officiële expositie in mei 2021, samen aan gewerkt. GGZ-ateliers met hun patiënten en professionele kunstenaars uit het hele land maken dit mogelijk. Daarnaast zijn er veel instanties, organisaties en personen bij betrokken: van onderwijs tot de culturele sector uit de omgeving, en van eigen GGNet-zorgprofessionals tot liefhebbers van kunst uit het hele land.

VOORbeeld-verkiezing

Helaas moesten wij het Inside Outside Art project cancellen dit jaar in verband met de maatregelen in strijd tegen het coronavirus. In 2021 gaan we er opnieuw voor om dit project te realiseren. Om dit mogelijk te maken zijn we afhankelijk van subsidies, fondsen en sponsoren. Een eerste stap hierin is onze deelname aan VOORbeeld-verkiezing 2020*. Met deze verkiezing maken we kans op een prachtige hoofdprijs van maar liefst € 81.200,- of de tweede en derde prijs á € 15.000,-. Met het winnen van de hoofdprijs hebben we het bestaan van het project voor drie jaar zeker gesteld.

Stem

Om kans te maken op een geldbedrag hebben we uw steun nodig. U kunt namelijk stemmen op het Inside Outside Project. Dit kan vanaf 17 juni tot en met 30 juni.

Klik op deze link en breng uw stem uit >>>


Vul in het zoekveld ‘Zoek op naam’ Inside in en klik vervolgens op lees meer. Breng vervolgens uw stem uit. Let op! U kunt in één keer 10 stemmen aan ons project geven. Als u met zowel uw Facebook als LinkedIn profiel stemt, kunt u ons zelfs 20 stemmen geven!

VOORbeeld-verkiezing 2020

*de VOORbeeld-verkiezing is een initiatief van VOOR. Een werving- en selectieformule die de ambitie heeft om ‘zaken doen en goed doen’ te combineren door 10% van de volledige OMZET te doneren aan maatschappelijke projecten in de #VOORbeeld-verkiezing.