Direct naar:

Locaties

Warnsveld - VGGNet

Vordenseweg 12 (gebouw 't Laakveld)
7231 PA  Warnsveld

Nieuws

11 oktober 2021

GGNet medewerkers opgeleid om agressie te voorkomen

Warnsveld, 8 oktober- 11 medewerkers van GGNet hebben vandaag hun ATAS-diploma behaald, waarmee ze een trainingstraject van 6 maanden hebben afgerond. Als ATAS-aandachtsfunctionaris ben je trainer in het omgaan met agressie en het scheppen van sociale veiligheid op de werkvloer. De 11 medewerkers werken bij verschillende GGNet-vestigingen in Noord- en Oost-Gelderland.

8 september 2021

Stoppen met roken en drinken goed voor je stemming!

Promovenda en AIOS psychiatrie Nini de Boer en Jurjen Luykx (psychiater en opleider bij GGNet en onderzoeker bij het UMC Utrecht) hebben deze maand samen met collega’s van het UMC Utrecht, Maastricht UMC, Amsterdam UMC en Trimbos-instituut onderzoeksresultaten gepubliceerd over de verbanden tussen roken, alcoholgebruik en depressieve symptomen in de Nederlandse bevolking (het NEMESIS-project).

23 augustus 2021

Coronamaatregelen versoepeld

De coronamaatregelen kunnen versoepeld worden. Fijn dat er weer meer mogelijk is!

4 augustus 2021

GGNet Labs: een bezoekje waard!

GGNet Labs is een plek waar patiënten, hun naasten en medewerkers op een laagdrempelige manier in contact kunnen komen met zorgtechnologische hulpmiddelen. Je kunt er gratis één maand een product lenen zoals robots en apps die structuur kunnen aanbrengen in de dag of gadgets die kunnen helpen met ontspannen of slapen.