Direct naar:

Werken bij VGGNet

Met ruim 65 medewerkers werken wij met passie aan specialistische behandelingen bij mensen met een licht verstandelijke beperking en een psychiatrische aandoening. Wij willen dat allé mensen uit deze doelgroep de behandeling, zorg en ondersteuning krijgen die zij nodig hebben. We werken met een complexe doelgroep, die het werk uitdagend, afwisselend en boeiend maakt. Je krijgt bij ons de ruimte voor creativiteit om het werk zo goed mogelijk te doen. 

Wat is VGGNet?

VGGNet is een onderdeel van GGNet. Wij werken er hard aan om hét expertisecentrum binnen de GGZ te zijn voor mensen met een licht verstandelijke beperking met psychiatrische problemen. Met onze kennis en expertise zorgen we ervoor dat patiënten zo snel mogelijk herstellen, die al langer in behandeling zijn met onvoldoende resultaat. VGGNet biedt verschillende vormen van behandeling vanuit een (poli)kliniek, ambulante behandeling of in deeltijd.  

Onderzoek en scholing

Naast behandelen delen we actief onze kennis en expertise met het netwerk rondom onze doelgroep. Zo voorkomen we dat er derdelijnszorg nodig is. We doen wetenschappelijk onderzoek zodat we voorop blijven lopen in deze jonge wetenschap.  Ook wijzelf werken aan continue verbetering van onze eigen kennis en expertise met een scholingsplan voor medewerkers.

Wil je werken bij VGGNet?

Wil je jouw kwaliteiten en bevlogenheid binnen VGGNet inzetten als behandelaar of verpleegkundige binnen een multidisciplinair team? Wij zijn met regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk in onze vacatures hieronder wat er bij je past. 

Of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen via recruitment@ggnet.nl of 088-933 2021

Heb je vragen over stages en opleidingsmogelijkheden? Bel of mail met onze recruiters via recruitment@ggnet.nl of 088-933 2021

 

Vacatures

 • Stage muziektherapeut

  Per september 2023 bieden wij een stageplaats aan voor een muziektherapeut. Je werkt voor een tweetal afdelingen van GGNet in Warnsveld.

   

   


  Gelderland
  VGGNet- Warnsveld
  8-24 uur

 • Klinisch psycholoog kliniek VGGNet

  Ben jij de klinisch psycholoog die zich wil inzetten voor de ontwikkeling van een Topklinische eenheid  voor psychiatrische patiënten met een licht verstandelijke beperking in Warnsveld (Zutphen)? Dan hebben wij voor jou een aantrekkelijke functie.  Behandeling & Verblijf
  24-36 uur

 • Psychiater bij VGGNet (loondienst)

  Ben jij een bevlogen en enthousiaste psychiater? Bij het Expertisecentrum VGGNet bied je diagnostiek en behandeling aan volwassenen met psychiatrische stoornissen én een licht verstandelijke beperking.


  Gelderland
  VGGNet- Warnsveld
  8-32 uur