Direct naar:

Werken bij VGGNet

Met ruim 65 medewerkers werken wij met passie aan specialistische behandelingen bij mensen met een licht verstandelijke beperking en een psychiatrische aandoening. Wij willen dat allé mensen uit deze doelgroep de behandeling, zorg en ondersteuning krijgen die zij nodig hebben. We werken met een complexe doelgroep, die het werk uitdagend, afwisselend en boeiend maakt. Je krijgt bij ons de ruimte voor creativiteit om het werk zo goed mogelijk te doen. 

Wat is VGGNet?

VGGNet is een onderdeel van GGNet. Wij werken er hard aan om hét expertisecentrum binnen de GGZ te zijn voor mensen met een licht verstandelijke beperking met psychiatrische problemen. Met onze kennis en expertise zorgen we ervoor dat patiënten zo snel mogelijk herstellen, die al langer in behandeling zijn met onvoldoende resultaat. VGGNet biedt verschillende vormen van behandeling vanuit een (poli)kliniek, ambulante behandeling of in deeltijd.  

Onderzoek en scholing

Naast behandelen delen we actief onze kennis en expertise met het netwerk rondom onze doelgroep. Zo voorkomen we dat er derdelijnszorg nodig is. We doen wetenschappelijk onderzoek zodat we voorop blijven lopen in deze jonge wetenschap.  Ook wijzelf werken aan continue verbetering van onze eigen kennis en expertise met een scholingsplan voor medewerkers.

Wil je werken bij VGGNet?

Wil je jouw kwaliteiten en bevlogenheid binnen VGGNet inzetten als behandelaar of verpleegkundige binnen een multidisciplinair team? Wij zijn met regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk in onze vacatures hieronder wat er bij je past. 

Of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen via recruitment@ggnet.nl of 088 933 1530

Heb je vragen over stages en opleidingsmogelijkheden? Bel of mail met onze recruiters via recruitment@ggnet.nl of 088 933 1530

 

Vacatures

Psychiatrisch verpleegkundige expertise LVB VGGNet

De kliniek van VGGNet heeft ruimte voor een nieuwe enthousiaste verpleegkundige!
We zoeken een nieuwe collega die gedreven, gedegen en met ‘open mind’ kan bijdragen aan de doorontwikkeling van de klinische behandeling van psychiatrische patiënten met een licht verstandelijke beperking.


Gelderland
VGGNet- Warnsveld
24-36 uur

Verpleegkundig specialist VGGNet

De kliniek van VGGNet heeft ruimte voor een enthousiaste verpleegkundig specialist!
We zoeken een nieuwe collega die gedreven, gedegen en met ‘open mind’ kan bijdragen aan de doorontwikkeling van de klinische behandeling van psychiatrische patiënten met een licht verstandelijke beperking.


Gelderland
VGGNet- Warnsveld
24-36 uur

Algemeen arts of AVG arts VGGNet

VGGNet zoekt vanaf augustus een nieuwe algemeen arts of AVG-arts die zich met name in zal zetten voor de somatiek.
Wil je leren en bijdragen aan hoe je om moet gaan met een breed scala aan psychiatrische problematiek? Zet jouw kennis in om onze patiënten met een licht verstandelijke beperking te helpen!Warnsveld - VGGNet
32-36 uur

Agogisch medewerker VGGNet

Agogisch medewerker of GGZ-agoog expertise LVB 24-36 uur

De kliniek van VGGNet heeft ruimte voor een nieuwe enthousiaste agogisch medewerker of GGZ-agoog!
We zoeken een nieuwe collega die gedreven, gedegen en met ‘open mind’ kan bijdragen aan de klinische behandeling van psychiatrische patiënten met een licht verstandelijke beperking.


Gelderland
VGGNet- Warnsveld
24-36 uur