Direct naar:

Werken bij VGGNet

Met ruim 65 medewerkers werken wij met passie aan specialistische behandelingen bij mensen met een licht verstandelijke beperking en een psychiatrische aandoening. Wij willen dat allé mensen uit deze doelgroep de behandeling, zorg en ondersteuning krijgen die zij nodig hebben. We werken met een complexe doelgroep, die het werk uitdagend, afwisselend en boeiend maakt. Je krijgt bij ons de ruimte voor creativiteit om het werk zo goed mogelijk te doen. 

Wat is VGGNet?

VGGNet is een onderdeel van GGNet. Wij werken er hard aan om hét expertisecentrum binnen de GGZ te zijn voor mensen met een licht verstandelijke beperking met psychiatrische problemen. Met onze kennis en expertise zorgen we ervoor dat patiënten zo snel mogelijk herstellen, die al langer in behandeling zijn met onvoldoende resultaat. VGGNet biedt verschillende vormen van behandeling vanuit een (poli)kliniek, ambulante behandeling of in deeltijd.

Onderzoek en scholing

Naast behandelen delen we actief onze kennis en expertise met het netwerk rondom onze doelgroep. Zo voorkomen we dat er derdelijnszorg nodig is. We doen wetenschappelijk onderzoek zodat we voorop blijven lopen in deze jonge wetenschap. Ook wijzelf werken aan continue verbetering van onze eigen kennis en expertise met een scholingsplan voor medewerkers.

Wil je werken bij VGGNet?

Wil je jouw kwaliteiten en bevlogenheid binnen VGGNet inzetten als behandelaar of verpleegkundige binnen een multidisciplinair team? Wij zijn met regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk in onze vacatures hieronder wat er bij je past.

Of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen via recruitment@ggnet.nl of 088-933 2021.

Heb je vragen over stages en opleidingsmogelijkheden? Bel of mail met onze recruiters via recruitment@ggnet.nl of 088-933 2021.

Vacatures

 • Psychiater bij VGGNet (poli)

  Ben jij een bevlogen en enthousiaste psychiater? Bij het Expertisecentrum VGGNet bied je diagnostiek en behandeling aan volwassenen met psychiatrische stoornissen én een licht verstandelijke beperking.
  We zoeken versterking voor onze polikliniek waar twee zeer ervaren psychiaters graag willen investeren in hun nieuwe collega.


  Gelderland
  VGGNet- Warnsveld
  8-32 uur

 • Klinisch psycholoog kliniek VGGNet

  Ben jij de klinisch psycholoog die zich wil inzetten voor de ontwikkeling van een topklinische eenheid voor psychiatrische patiënten met een licht verstandelijke beperking in Warnsveld (Zutphen)? Dan hebben wij voor jou een aantrekkelijke functie.  Behandeling & Verblijf
  24-36 uur

 • Orthopedagoog generalist kliniek VGGNet (expertise lvb)

  Werken met een ontwapenende doelgroep in een multidisciplinair team? VGGNet zoekt een inspirerende orthopedagoog generalist per januari 2024!  Behandeling & Verblijf
  24-26 uur

 • GZ-psycholoog kliniek VGGNet (expertise lvb)

  Ben jij een gedreven GZ-psycholoog en wil je grensverleggend behandelen? De kliniek van VGGNet zoekt per januari ’24 een nieuwe collega.  Behandeling & Verblijf
  24-36 uur

 • Algemeen arts VGGNet (expertise lvb)

  VGGNet zoekt een algemeen arts.
  Wil je leren en bijdragen aan hoe je om moet gaan met een breed scala aan psychiatrische problematiek bij mensen die ook bekend zijn met een licht verstandelijke beperking?
  Je bent van harte welkom bij VGGNet waar we sterk multidisciplinair werken en waar er altijd een psychiater in de buurt is om op terug te kunnen vallen.  Behandeling & Verblijf
  24-36 uur uur