Direct naar:

Locaties

Nieuws

16 februari 2023

Videobellen met Teams

Vanaf 1 maart stapt GGNet (en Bas) volledig over op videobellen met Teams. Het videobellen via Karify stopt dan.

6 december 2022

Nieuwe trainingsmodule 'Leer beter slapen' voor professionals

Slaaptherapie voor iedereen toegankelijk gemaakt. Een goede nachtrust draagt bij aan een goede gezondheid. Langdurige slapeloosheid heeft een belangrijke negatieve impact op de kwaliteit van leven en het mentale welzijn en verdwijnt vaak niet vanzelf. Voor slechte slapers is cognitieve gedragstherapie voor insomnie (CGT-i) een effectieve behandeling, maar helaas hebben nog te weinig mensen hier toegang toe. Nu is er een gratis toegankelijke module voor professionals.

29 november 2022

Aftermovie congres Ogen open voor LVB in de GGZ

"Wat een geweldige energie was er voelbaar tijdens het congres Ogen open voor LVB in de ggz !" Begin november waren bijna 300 zorgprofessionals uit heel het land naar Apeldoorn afgereisd om samen te bespreken hoe LVB (licht verstandelijke beperking) meer erkenning kan krijgen in de ggz.

28 november 2022

Van Zorg naar Gezondheid, magazine voor relaties van GGNet

Met gepaste trots presenteren wij het eerste nummer van ‘Van Zorg naar Gezondheid’, het digitale magazine speciaal voor onze relaties. Hierin delen wij de ontwikkelingen rondom de beweging ‘Van Zorg naar Gezondheid’ in ons werkgebied Noord- en Oost-Gelderland.