Direct naar:

Consultatie en second opinion

Heeft u behoefte aan een gericht advies over de behandeling van een eetstoornis, of worstelt u met een zeer complexe situatie? Amarum biedt de mogelijkheid voor een consultatie of een second opinion. 

Consultatie

Heeft u als zorgprofessional behoefte aan een gericht advies of intercollegiaal overleg? Neem dan telefonisch contact met ons op. Vanuit onze expertise en kennis over eetstoornissen denken we graag met u mee over de beste benadering of behandeling van patiënten met een eetstoornis. Het doel van consultaties is om vastgelopen behandeling die buiten Amarum plaatsvinden vlot te trekken zodat patiënt, systeem en behandelaar de behandeling zelf verder kunnen vervolgen. 

Second opinion

Worstelt u – als zorgprofessional of als patiënt- met een zeer complexe situatie of levert een behandeling veel minder resultaat op dan verwacht? Dan kan een second opinion waarbij we opnieuw kijken naar de zorgvraag en/of de diagnose wellicht uitkomst bieden. Een second opinion volgt in principe dezelfde route als nieuwe patiënten die zich voor intake hebben gemeld bij Amarum.

Contact?

Voor vragen over consultatie en second opinion kunt u bellen met het consultatieteam via telefoonnummer 088 – 933 1250.

Het consultatieteam is bereikbaar tijdens het telefonisch spreekuur op maandag tot en met woensdag van 13.00 tot 14.00 uur en op donderdag van 12.00 tot 13.00 uur.

Ervaren behandelaars (het consultatieteam) zijn vaak direct beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. Onze specialisten, die het consultatieteam ondersteunen, zijn ervaren GZ-psychologen, klinisch psychologen of psychiaters die al langere tijd werkzaam zijn bij Amarum.